Жульєн

Інгредієнти

на 4 порції

  • Куряче філе 500 г
  • Печериці 300 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Вершки 200 мл
  • Сир твердий 150 г
  • Суміш спецій універсальна за смаком
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Жульєн

45 хвилин

Смачний жульєн з куркою і грибами — проста й швидка страва для вечері або навіть для святкового столу. Готуйте за цим перевіреним рецептом.

Харчова цінність порції

  • Ккал472
  • Білки45г
  • Жири28г
  • Вуглеводи

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 7

Жульєн - крок 1 з 7
Куряче філе - 500 г
Філе промийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте його невеличкими кубиками.

Крок 2 з 7

Жульєн - крок 2 з 7
Курятину обсмажте на олії у добре нагрітій сковороді. М’ясо має побіліти і покритись золотавою скоринкою.

Крок 3 з 7

Жульєн - крок 3 з 7
Цибуля жовта ріпчаста - 1 шт., печериці - 300 г
Цибулю почистьте та наріжте півкільцями. Печериці промийте та нашинкуйте пластинками.

Крок 4 з 7

Жульєн - крок 4 з 7
Додайте цибулю та гриби у сковороду до курятини. Перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте все разом 10 хв.

Крок 5 з 7

Жульєн - крок 5 з 7
Вершки 20% - 200 мл, суміш спецій універсальна - за смаком, сіль за смаком, мелений чорний перець - за смаком.
Влийте у сковороду вершки, додайте спеції та посоліть страву. Перемішайте, знову накрийте кришкою і тушкуйте у вершках ще 10 хв.

Крок 6 з 7

Жульєн - крок 6 з 7
Сир твердий - 150 г
Натріть сир. Перекладіть жульєн у формочки для запікання і посипте сиром. Готуйте страву у розігрітій до 190 градусів духовці 10 хвилин.

Крок 7 з 7 👨‍🍳

Жульєн - крок 7 з 7
Готовий жульєн прикрасьте зеленню і подавайте зі свіжим багетом.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot