0 800 301 707Гаряча лінія
E-mail: [email protected]Від шоколадних майстрів для шоколадних сомельє
Експериментуйте зі смаками! Для вас зібрали локації з розширеним асортиментом «Власної кондитерської». Тут чекатимуть яскраві вітрини і полички з різними тортиками та тістечками, цукерками і шоколадом ручної роботи, печивом, зефіром та іншою смакотою.
Якби бельгійський шоколад від «Власної кондитерської» міг розмовляти, то розказав би про своє походження і різноманіття смаків. Він би поділився, як наші шоколатьє створюють вручну кожну плиточку. Кондитерський цех – справжня майстерня шоколаду, у якій його доповнюють горіхами, фруктами чи навіть спеціями, щоб додати виразності й ніжності. Білий, чорний, молочний – обирайте ваш улюблений.
Кондитерське мистецтво — це відданість та креативність. Наші майстри знають усе про делікатні акценти, яскраві смаки та не бояться експериментувати. Завдяки цьому торти «Власної кондитерської» представлені у широкій палітрі смаків: шоколадний «Моцарт», фруктовий «Сан-Тропе», пряний «Чотири зустрічі», ніжний «Естерхазі»… у кожного є свої поціновувачі.
Відомі кондитери з усього світу разом з «Власною кондитерською» працюють над створенням цукерок із характером, щоб вас здивувати. Різноманіття форм, вражаючий декор та дивовижні поєднання – й не залишається жодного аргументу, щоб не спробувати їх. Обирайте свої улюблені цукерки ручної роботи у відділах «Власної кондитерської».
Зефір від «Власної кондитерської» — немов квиток до невагомості. Легкий, витончений та неймовірно м’який. Якщо тільки спробувати яблучний, манговий або смородиновий, вмить стає зрозуміло, якою є ніжність на смак.
Пориньте у захопливу солодку подорож країнами Сходу з унікальною лінійкою драже. Ціла колекція вибухових смаків й оригінальних поєднань. Кеш’ю та карі, драже в шоколаді, вишневий мармелад із матча в рубі або хрусткий кокос — вмить підкорять ваші смакові рецептори.