Багет «Софіївський» цілиться у сердечко:


  • У тісті новачка поєднано два види солоду, є картопля і насіння соняшнику
  • Перед випіканням «Софіївський» відпочиває 24 години, щоб довше залишатися свіжим
  • До того, як потрапити до подової печі, багетик прикрашають насінням соняшнику та щіпкою пікантного часнику
  • У печі «Софіївський» вкривається хрусткою скоринкою і стає досконалим
  • І ось такий ідеальний новачок потрапляє на полиці та манить ні з чим незрівнянним ароматом
  • Доповнює вишукані і традиційні страви своїм смаком, що влучає прямісінько у сердечко. Перевіримо?

Власне виробництво «Крафтяр»


Ми у «Сільпо» пишаємося нашим власним виробництвом та продуктами, які робимо власноруч.

Хліб і випічка, салати, соки, смузі та багато іншого – все це об’єднують виробники, тобто наші майстри, крафтярі. Ті, хто створює продукти, вкладаючи у працю свою душу.

Так народився «Крафтяр» – символ нашої високої експертизи у власному виробництві та відданості своїй справі.

  • Веганське морозиво


    І на десерт: цілих шість смаків морозива від наших крафтярів. Ми готуємо його на кокосовому молоці, до якого додаємо ягоди, горіхи та суперфуди. А ще морозиво веганське, тобто не містить інгредієнтів тваринного походження.

6 дивовижних смаків веганського морозива:


  • Чорничне – кокосове молоко, трішки ванілі та дуже багато чорниць
  • З чаєм матча – матча лате на кокосовому молоці з кленовим сиропом у формі морозива
  • З арахісовою пастою та чіа – комбо текстур: ніжне, насичене, з хрустким чіа
  • Із шоколадом – насичений шоколадний смак у веганському форматі
  • Кокосове із солоною карамеллю – солона карамель, дрібка кеш’ю та ноти ванілі
  • Манго – яскравий смак манго, насіння чіа та трішки лаймового фрешу
  • Хліб та випічка


    Щодня наші вправні крафтярі просто у магазинах випікають для вас запашний свіжий хліб з різних видів борошна. А також слойки, багети, пироги тощо. Рецепти ми знайшли у різних країнах, які славляться своєю випічкою, а також розробили дивовижні власні. 

silpo.ua

Наш хліб – подовий. Це означає, що він:


  • вироблений на заквасці, вирощеній власноруч, та з добірного борошна
  • ідеально пропікається завдяки рівномірному розподіленню тепла в подовій печі
  • завдяки тривалому процесу виготовлення (15–30 годин) довго залишається свіжим
  • має хрустку скоринку та пухкий м’якуш

Добірне борошно, жар печі та власні рецепти – це те, завдяки чому роботи наших крафтярів не сплутаєш ні з чим.

  • Хліб з печі на дровах


    В окремих супермаркетах ми випікаємо хліб у справжній дров’яній печі. Живий вогонь надає виробам особливого смаку та аромату, якого неможливо досягнути, випікаючи хліб в електричній духовці.

silpo.ua
  • Сироварня


    У «Сільпо», що у ТРЦ River Mall (м. Київ), ми маємо власну сироварню, де на італійському обладнанні варимо моцарелу, а ви можете відкрито спостерігати за цим захопливим процесом. Наша моцарела настільки свіжа, наскільки це взагалі можливо.

silpo.ua
  • Кулінарія


    Крафтярі подбали, аби у «Сільпо» ви завжди могли знайти готовий і зручний сніданок, обід чи вечерю. Зібрали натуральні продукти, як от кіноа, авокадо, томати, моцарела тощо, й об’єднали у поживних салатах. Дбаємо не лише про смак, а й про ваш час.

  • Піца


    Ароматну й апетитну піцу зі свіжих інгредієнтів ми випікаємо просто у вас на очах. Пропонуємо як найпопулярнішу класику, так і оригінальні комбінації смаків. За бажанням ви можете додати улюблені інгредієнти й створити власну варіацію.

  • Фреш-бар


    Бажаєте швидко отримати порцію корисних речовин? Смузі та фреші «Крафтяр» стануть у пригоді саме вам. Свіжі овочі та фрукти на власному виробництві перетворюємо на корисні напої. Ми не пастеризуємо їх, щоб зберегти користь, закладену природою.

silpo.ua

Мастро Паоло


Мастро Паоло – справжній італієць та видатний м’ясник, який власноруч готує вишукані сиров’ялені делікатеси за традиційними італійськими рецептурами спеціально для торгової марки «Крафтяр». Скуштуйте Італію на смак!

  

Чому делікатеси від Паоло такі особливі:


  • Сиров’ялені делікатеси, приготовані за традиційними італійськими рецептурами
  • Добірне українське м’ясо
  • Особливий ансамбль спецій для делікатесів, який особисто контролює Мастро
  • М’ясо витримують від 90 днів у спеціальних умовах, щоб його смак був дійсно насиченим
  • Делікатеси, виготовлені з любов’ю, що смакують як в Італії

  

  • Капоколло з комуни Мартіна-Франка


    Сиров’ялений спеціалітет з містечка Мартіна-Франка, що в Апулії. Свинячий ошийок делікатно розминають, щоб в’ялити за спеціальною технологією не менше ніж 90 днів. Саме тому капоколло ніжна та відмінно смакує як антипасто або у складі інших страв

  • Салямі


    Традиційна італійська сиров’ялена ковбаса з добірного м’яса. Ніжна, ароматна та вишукана салямі – це чудова закуска та інгредієнт для улюблених страв. Врешті, саме з нею можна приготувати ті самі досконалі паніні.

  • Салямі пікантна


    Ще один різновид класичної італійської ковбаси, тепер з перчинкою. Добірне м’ясо та оригінальний пікантний набір спецій від Паоло творять воістину незабутній смак. Додайте вогнику у свій обід!

  • Панчетта


    Італійський різновид сиров’яленої свинячої грудинки з прожилками сала, в’яленої з сіллю та перцем. Панчетта ідеально доповнить рагу та додасть насиченого смаку тушкованому м’ясу, але не обмежуйте свою фантазію – додавайте її куди заманеться.

  • Філетто лардадо


    Свинина, яку натирають спеціями та сіллю, перев’язують мотузкою і в’ялять понад 90 днів. Така витримка надає м’ясу витонченого смаку та неперевершеного аромату. У цьому делікатесі поєднані сало та м’ясо, і куштувати потрібно неодмінно разом – адже лише так вам вдасться відчути його повний смак.

  • Лардо стекатто


    Лардо – це італійське сало, витримане зі спеціями. Завдяки тривалій витримці воно стає ароматним, ніжним та буквально тане у роті. Нарізайте тонкими, аж прозорими скибочками та насолоджуйтеся!