0 800 301 707Гаряча лінія
E-mail: [email protected]Ми у «Сільпо» пишаємося нашим власним виробництвом та продуктами, які робимо власноруч.
Хліб і випічка, салати, соки, смузі та багато іншого – все це об’єднують виробники, тобто наші майстри, крафтярі. Ті, хто створює продукти, вкладаючи у працю свою душу.
Так народився «Крафтяр» – символ нашої високої експертизи у власному виробництві та відданості своїй справі.
І на десерт: цілих шість смаків морозива від наших крафтярів. Ми готуємо його на кокосовому молоці, до якого додаємо ягоди, горіхи та суперфуди. А ще морозиво веганське, тобто не містить інгредієнтів тваринного походження.
Щодня наші вправні крафтярі просто у магазинах випікають для вас запашний свіжий хліб з різних видів борошна. А також слойки, багети, пироги тощо. Рецепти ми знайшли у різних країнах, які славляться своєю випічкою, а також розробили дивовижні власні.
Добірне борошно, жар печі та власні рецепти – це те, завдяки чому роботи наших крафтярів не сплутаєш ні з чим.
В окремих супермаркетах ми випікаємо хліб у справжній дров’яній печі. Живий вогонь надає виробам особливого смаку та аромату, якого неможливо досягнути, випікаючи хліб в електричній духовці.
У «Сільпо», що у ТРЦ River Mall (м. Київ), ми маємо власну сироварню, де на італійському обладнанні варимо моцарелу, а ви можете відкрито спостерігати за цим захопливим процесом. Наша моцарела настільки свіжа, наскільки це взагалі можливо.
Крафтярі подбали, аби у «Сільпо» ви завжди могли знайти готовий і зручний сніданок, обід чи вечерю. Зібрали натуральні продукти, як от кіноа, авокадо, томати, моцарела тощо, й об’єднали у поживних салатах. Дбаємо не лише про смак, а й про ваш час.
Ароматну й апетитну піцу зі свіжих інгредієнтів ми випікаємо просто у вас на очах. Пропонуємо як найпопулярнішу класику, так і оригінальні комбінації смаків. За бажанням ви можете додати улюблені інгредієнти й створити власну варіацію.
Бажаєте швидко отримати порцію корисних речовин? Смузі та фреші «Крафтяр» стануть у пригоді саме вам. Свіжі овочі та фрукти на власному виробництві перетворюємо на корисні напої. Ми не пастеризуємо їх, щоб зберегти користь, закладену природою.
Мастро Паоло – справжній італієць та видатний м’ясник, який власноруч готує вишукані сиров’ялені делікатеси за традиційними італійськими рецептурами спеціально для торгової марки «Крафтяр». Скуштуйте Італію на смак!
Сиров’ялений спеціалітет з містечка Мартіна-Франка, що в Апулії. Свинячий ошийок делікатно розминають, щоб в’ялити за спеціальною технологією не менше ніж 90 днів. Саме тому капоколло ніжна та відмінно смакує як антипасто або у складі інших страв
Традиційна італійська сиров’ялена ковбаса з добірного м’яса. Ніжна, ароматна та вишукана салямі – це чудова закуска та інгредієнт для улюблених страв. Врешті, саме з нею можна приготувати ті самі досконалі паніні.
Ще один різновид класичної італійської ковбаси, тепер з перчинкою. Добірне м’ясо та оригінальний пікантний набір спецій від Паоло творять воістину незабутній смак. Додайте вогнику у свій обід!
Італійський різновид сиров’яленої свинячої грудинки з прожилками сала, в’яленої з сіллю та перцем. Панчетта ідеально доповнить рагу та додасть насиченого смаку тушкованому м’ясу, але не обмежуйте свою фантазію – додавайте її куди заманеться.
Свинина, яку натирають спеціями та сіллю, перев’язують мотузкою і в’ялять понад 90 днів. Така витримка надає м’ясу витонченого смаку та неперевершеного аромату. У цьому делікатесі поєднані сало та м’ясо, і куштувати потрібно неодмінно разом – адже лише так вам вдасться відчути його повний смак.
Лардо – це італійське сало, витримане зі спеціями. Завдяки тривалій витримці воно стає ароматним, ніжним та буквально тане у роті. Нарізайте тонкими, аж прозорими скибочками та насолоджуйтеся!