Мастро Паоло – справжній італієць та видатний м’ясник, який власноруч готує вишукані сиров’ялені делікатеси за традиційними італійськими рецептурами спеціально для торгової марки «Крафтяр». Вони здивують усім: і насиченістю та соковитістю, і ніжністю, і палітрою прянощів.
Скуштуйте Італію на смак!
Сиров’ялені делікатеси, приготовані за традиційними італійськими рецептурами
Добірне українське м’ясо
Особливий ансамбль спецій для делікатесів, який особисто контролює Мастро
М’ясо витримують від 90 днів у спеціальних умовах, щоб його смак був дійсно насиченим
Делікатеси, виготовлені з любов’ю, що смакують як в Італії
Спагеті, антипасто чи піца — як оберете ласувати капоколло?
Цей делікатес від Мастро Паоло дуже ніжний. Все завдяки тому, що свинина витримана не менше 90 днів!
Капоколло має дійсно багатий аромат і солодкувато-пряний присмак. Воно чудово доповнює різні страви, смакує як самостійна закуска, а ще й ідеально пасує до червоного вина.
Як закохатися в Італію з одного шматочка? Скуштуйте ту саму салямі від Мастро Паоло.
Соковита, пікантна, ароматна, а скільки в ній перчика! Ця ковбаска увібрала в себе все найкраще! Тим більше, що салямі приготована з добірного м’яса, а приправлена ідеально вивіреною кількістю спецій і вина.
Що таке панчетта? Італійський різновид свинячої грудинки з прожилками сала, в’яленої із сіллю та перцем.
Готуйте з панчеттою пасту, додавайте до будь-яких кулінарних витівок, але спершу насолодіться нею як самостійним витвором мистецтва. Оцініть її аромат та скуштуйте просто так, щоб розкрити всю палітру смаків!
А ви знаєте щось про філетто лардадо? О, це неперевершене втілення Італії!
Філетто лардадо — це свинина, яку маринують зі спеціями та сіллю, перев’язують мотузкою і в’ялять декілька місяців. Щоб найкраще відчути смак філетто лардадо, потрібно неодмінно куштувати шматочок цілим. Не відділяти м’ясну частину від сала. І тоді ви потрапите на феєричне свято смаків і ароматів!