Ловіть -10% на перше замовлення в «Сільпо»! Не проґавте вигоду 😉

Тако-деруни з червоною рибою

Інгредієнти

на 2 порції

  • Картопля 400 г
  • Яйця 2 шт
  • Борошно пшеничне 100 г
  • Слабосолена червона риба 120 г
  • Крем-сир 200 г
  • Авокадо 1 шт
  • Сіль 7 г
  • Петрушка 15 г

Тако-деруни з червоною рибою

30 хв

Нова інтерпретація вічної класики. Тако-деруни — проста, швидка та ситна страва, що точно займе своє місце у вашому серденьку.

Харчова цінність порції

  • Ккал168
  • Білки
  • Жири10г
  • Вуглеводи12г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 5

Тако-деруни з червоною рибою - крок 1 з 5
картопля, яйця, борошно, сіль
Натріть картоплю на крупну тертку, відтисніть зайву вологу, додайте яйця, сіль та борошно, перемішайте.

Крок 2 з 5

Тако-деруни з червоною рибою - крок 2 з 5
За допомогою кулінарного кільця сформуйте круги діаметром 10-12 см на застеленому пергаментом деці. Відправте деко в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Ще 5 хвилин потримайте деруни в режимі грилю.

Крок 3 з 5

Тако-деруни з червоною рибою - крок 3 з 5
червона риба, авокадо, крем-сир, зелень
Поки деруни печуться, підготуйте начинку. Для цього слайсами наріжте рибу та авокадо, подрібніть зелень.

Крок 4 з 5

Тако-деруни з червоною рибою - крок 4 з 5
Витягніть деруни з духовки та, поки вони гарачі, зігніть кожен дерун навпіл так, щоб скоринка була зовні. Зафіксуйте деруни у такому положенні на 10-15 секунд.

Крок 5 з 5 👨‍🍳

Тако-деруни з червоною рибою - крок 5 з 5
Намастіть деруни крем-сиром, додайте рибу та авокадо, присипте зверху подрібненою петрушкою. З начинкою можна експериментувати: сюди чудово підійте курка та гриби разом зі сметаною та червоною цибулею.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot