Свинячі реберця в духовці

Інгредієнти

на 2 порції

  • Свинячі ребра 1.5 кг
  • Картопля 1.5 кг
  • Зубки часнику 5 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Розмарин, гілочка 2 шт

Свинячі реберця в духовці

10 хвилин

Запечені свинячі реберця з картоплею - те, від чого важко відмовитися. Готуйте за нашим простим рецептом з покроковими фото. Смачний результат гарантовано.

Харчова цінність порції

  • Ккал382
  • Білки33г
  • Жири13г
  • Вуглеводи31г

Рецепт надано партнером shuba.life

Крок 1 з 4

Свинячі реберця в духовці - крок 1 з 4
Картопля 1,5 кг, сіль, чорний мелений перець
Почистіть й помийте картоплю. Наріжте її довільними шматками. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте, щоб приправи розподілились рівномірно.

Крок 2 з 4

Свинячі реберця в духовці - крок 2 з 4
Свинячі реберця 1,5 кг, сіль, чорний мелений перець
Помийте та обсушіть реберця. Наріжте їх на порційні шматки. Посоліть, посипте меленим перцем і відставте.

Крок 3 з 4

Свинячі реберця в духовці - крок 3 з 4
Зубки часнику 5 шт., розмарин 2 гілочки
Складіть у рукав для запікання всю картоплю, а зверху на неї викладіть порційні реберця. Додайте до продуктів очищені зубці часнику та гілочки розмарину. Рукав зав’яжіть і зробіть у ньому декілька проколів. Покладіть рукав на деко і запікайте страву 1-1,5 години до готовності м’яса.

Крок 4 з 4 👨‍🍳

Свинячі реберця в духовці - крок 4 з 4
Обережно розріжте рукав, щоб не обпектися. Викладіть реберця з картоплею на тарілки і подавайте.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot