Суші-боул з рибою

Інгредієнти

на 4 порції

  • Сьомга 450 г
  • Соєвий соус 60 мл
  • Олія кунжутна 1 ч.л.
  • Рис круглозернистий 270 г
  • Рисовий оцет 2 ст.л
  • Огірок 160 г
  • Авокадо 1 шт.
  • Кунжут 20 г
  • Зелена цибуля 15 г
  • Майонез 60 мл
  • Соус чилі 1 ст.л.
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Суші-боул з рибою

30 хвилин

Хочете вечерю, яка збирається за пів години, має вигляд як з ресторану, а смакує ще краще? Суші-боул з рибою — саме те, що треба! У ньому ідеально поєднується ніжна сьомга, кремове авокадо, пряний майонез і хрусткий огірок.

Харчова цінність порції

  • Ккал178.3
  • Білки
  • Жири11.5г
  • Вуглеводи9.1г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 6

Суші-боул з рибою - крок 1 з 6
Рис 270 г, рисовий оцет 2 ст. л.
Залийте рис 3 склянками води, додайте щіпку солі. Доведіть до кипіння, потім зменште вогонь до мінімуму та варіть під кришкою 20 хв або поки вода не випарується і рис не можна буде розпушити виделкою. Після приготування збризніть рис рисовим оцтом і перемішайте.

Крок 2 з 6

Суші-боул з рибою - крок 2 з 6
Соєвий соус 60 мл, кунжутна олія 1 ч. л., сьомга 450 г
У середній мисці змішайте соєвий соус і кунжутну олію та збийте вінчиком до однорідності. Додайте нарізану кубиками сьомгу та перемішайте, щоб риба покрилася маринадом. Залишіть маринуватися на час від 10 хв до 24 год.

Крок 3 з 6

Суші-боул з рибою - крок 3 з 6
Огірок 160 г, авокадо 1 шт., зелена цибуля 15 г
Поріжте огірок, авокадо і зелену цибулю.

Крок 4 з 6

Суші-боул з рибою - крок 4 з 6
Майонез 60 мл, соус чилі 1 ст. л.
Приготуйте пряний майонез: змішайте майонез та соус чилі (або шрирачу, якщо є). Скуштуйте і відрегулюйте смак, додавши сіль, перець і більше гострого соусу, якщо потрібно.

Крок 5 з 6

Суші-боул з рибою - крок 5 з 6
Розігрійте духовку до 230 °C. Застеліть деко пергаментним папером. Викладіть замаринований лосось і запікайте 8-10 хв.

Крок 6 з 6 👨‍🍳

Суші-боул з рибою - крок 6 з 6
Кунжут 20 г
Зберіть боул: на дно мисок викладіть рис, зверху лосось, огірок, авокадо. Полийте пряним майонезом і посипте кунжутом та зеленою цибулею.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot