Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою

Інгредієнти

на 1 порції

  • Курячий фарш 150 г
  • Свіжоморожені креветки 100 г
  • Борошно пшеничне 50 г
  • Яйця курячі 2 шт.
  • Панірувальні сухарі 100 г
  • Сіль  за смаком
  • Тостовий хліб 50 г
  • Капуста білоголова 150 г
  • Майонез 80 г
  • Зелена цибуля 15 г
  • Кетчуп 50 г
  • Устричний соус 20 мл
  • Олія кунжутна 50 мл
  • Рибний соус 30 мл
  • Цукор 20 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою

40 хвилин

Фастфуд по-японськи! Між двома скибками тостового хліба — котлета з курячого фаршу та креветок і капустяний салат. Приготуйте сендвіч від спільноти шефів “Сільпо” та насолодіться новими смаками! Рецепт підготував шеф-кухар Артем Кабулахін, переможець «МастерШеф. Професіонали-4».

Харчова цінність порції

  • Ккал634
  • Білки27г
  • Жири37г
  • Вуглеводи47г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 1 з 15
Креветки 100 г
Креветки почистьте від панциря та стравоходу.

Крок 2 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 2 з 15
Наріжте почищені креветки на шматочки.

Крок 3 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 3 з 15
Курячий фарш 150 г
Курячий фарш нагрійте до кімнатної температури.

Крок 4 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 4 з 15
Сіль
До курячого фаршу додайте креветки, посоліть, перемішайте. Вологими руками сформуйте котлету.

Крок 5 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 5 з 15
Борошно пшеничне 50 г, яйця курячі 2 шт., панірувальні сухарі 100 г
В одну миску насипте борошно, в другу — сухарі, в третій збийте яйця. Котлету обваляйте в борошні, потім — у яйці та нарешті в сухарях.

Крок 6 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 6 з 15
Олія соняшникова
Налийте в сотейник достатньо олії, щоб котлета могла в ній плавати. Розігрійте олію до 180°С.

Крок 7 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 7 з 15
Опустіть котлету в олію та обсмажте котлету до золотавого кольору.

Крок 8 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 8 з 15
Перекладіть котлету на решітку, щоб стекла зайва олія.

Крок 9 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 9 з 15
Капуста білоголова 150 г, зелена цибуля 15 г, майонез 80 г
Нашаткуйте капусту, зелену цибулю і поєднайте. Додайте майонез (шеф-кухар використовує японський майонез Kewpie) і все перемішайте.

Крок 10 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 10 з 15
Кетчуп 50 г, устричний соус 20 мл, рибний соус 30 мл, олія кунжутна 50 мл
Змішайте в мисці всі інгредієнти для соусу та ретельно перемішайте. Шеф-кухар у цьому використовує вустерський соус замість рибного, що більш автентично.

Крок 11 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 11 з 15
Тостовий хліб 50 г
Наріжте хліб товстими скибками (2 скибки на порцію), обріжте скоринку, обсмажте на олії до легкої золотавості.

Крок 12 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 12 з 15
Змастіть підсмажений хліб соусом.

Крок 13 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 13 з 15
Викладіть котлету на одну скибку.

Крок 14 з 15

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 14 з 15
Зверху покладіть капустяний салат і накрийте другою скибкою.

Крок 15 з 15 👨‍🍳

Сендвіч кацу сандо з куркою і креветкою - крок 15 з 15
Розріжте сендвіч кацу сандо навпіл і подавайте.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot