Ловіть -10% на перше замовлення в «Сільпо»! Не проґавте вигоду 😉

Салямі-байтси з начинкою

Інгредієнти

на 6 порції

  • Салямі (нарізка) 12 шт.
  • Сир фета 50 г
  • Томати чері 8 шт.
  • Петрушка ½ пучка
  • Оливкова олія 1 ст.л.
  • Оливки без кісточки 6 шт.
  • Каперси 1 ст.л.
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Салямі-байтси з начинкою

15 хв

Хрусткі кошики із запеченої салямі, наповнені овочево-сирною начинкою — це сучасна святкова закуска, яку можна приготувати за 15 хвилин. Здивуйте своїх гостей цією знахідкою, заради якої не потрібно проводити багато часу на кухні.

Харчова цінність порції

  • Ккал205
  • Білки10г
  • Жири16г
  • Вуглеводи

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 4

Салямі-байтси з начинкою - крок 1 з 4
Салямі — 12 шт.
Розігрійте духовку до 200 °C. Вистеліть формочки для кексів кружальцями салямі, злегка притискаючи, щоб утворились «кошики». Запікайте 8–10 хвилин, поки салямі не стане хрусткою.

Крок 2 з 4

Салямі-байтси з начинкою - крок 2 з 4
Томати чері – 8 шт., оливки без кісточки – 6 шт., фета — 50 г, петрушка — ½ пучка, каперси – 1 ст. л.
Наріжте томати чері на 8 частин, оливки — кружальцями. Розкришіть руками фету. Подрібніть петрушку. Додайте каперси. Заправте оливковою олією і перемішайте.

Крок 3 з 4

Салямі-байтси з начинкою - крок 3 з 4
Наповніть охололі салямі-байтси начинкою.

Крок 4 з 4 👨‍🍳

Салямі-байтси з начинкою - крок 4 з 4
Викладіть на таріль і подавайте одразу, поки салямі-байтси хрусткі.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot