Крок 1 з 5
Спаржа – 900 г, цибуля – 30 г, зелень свіжа – 2 ст. л., сир фета – 90 г, цибуля зелена – 4 ст. л.
Наріжте червону цибулю дуже дрібно, кріп і зелену цибулю подрібніть. Фету розкришіть руками. У спаржі відламайте жорсткі кінчики.
на 4 порції
Цей салат зі спаржі — справжнє свято весняного смаку. Хрустка запечена спаржа, ніжна фета, соковита зелень і яскравий лимонний вінегрет утворюють гармонійний ансамбль, який можна смакувати і теплим, і холодним.
Ще 20 000+ рецептів на shuba.life
Готово!
Нехай смакує 🤗
Вибирайте рецепти та замовляйте продукти зручно й швидко!