Пиріг з персиками і сиром

Інгредієнти

на 8 порції

  • Тісто листкове готове 500 г
  • Персики свіжі 4 шт.
  • Сир кисломолочний 300 г
  • Яйце 2 шт
  • Цукор 80 г
  • Ванільний цукор 5 г
  • Крохмаль кукурудзяний 20 г
  • Масло вершкове 20 г
  • Сіль 2 г

Пиріг з персиками і сиром

55 хвилин

Ніжний десерт на основі готового листкового тіста з ароматними, солодкими персиками, що гармонійно поєднуються з м’якою сирною начинкою. Простий у приготуванні пиріг має святковий і апетитний вигляд.

Харчова цінність порції

  • Ккал210
  • Білки
  • Жири11г
  • Вуглеводи22г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 8

Тісто листкове – 500 г
Розморозьте листкове тісто заздалегідь. Розкачайте його в пласт завтовшки близько 5 мм та викладіть у форму для випікання, формуючи бортики.

Крок 2 з 8

Персики – 400 г
Персики помийте, почистіть від кісточок та наріжте тонкими скибочками.

Крок 3 з 8

Сир – 300 г, яйце – 2 шт., цукор – 80 г, ванільний цукор – 5 г, крохмаль – 20 г, сіль – 2 г
У мисці змішайте сир, яйця, цукор, ванільний цукор, сіль та крохмаль. Перебийте блендером або ретельно розітріть виделкою до однорідної маси.

Крок 4 з 8

Викладіть сирну масу на підготовлене тісто та розрівняйте лопаткою.

Крок 5 з 8

Персики – 400 г
Рівномірно викладіть скибочки персиків поверх сирної начинки, трохи втискаючи їх у масу.

Крок 6 з 8

Масло вершкове – 20 г
Наріжте масло дрібними шматочками й розкладіть зверху на персиках.

Крок 7 з 8

Випікайте пиріг у духовці, розігрітій до 180°C, приблизно 35–40 хвилин до золотистої скоринки.

Крок 8 з 8 👨‍🍳

Пиріг з персиками і сиром - крок 8 з 8
Готовий пиріг залиште остигати у формі, щоб начинка стабілізувалася. Подавати найкраще теплим або охолодженим, присипавши цукровою пудрою.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot