Курячі котлети в беконі

Інгредієнти

на 6 порції

  • Куряче філе 600 г
  • Копчений бекон 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зубчики
  • Яйце 1 шт.
  • Манна крупа 2 ст. л.
  • Олія 30 мл
  • Кріп 10 г
  • Петрушка 10 г
  • Приправа для курки 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений 0.25 ч. л.
  • Сіль 0.5 ч. л. 
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Курячі котлети в беконі

60 хвилин

Соковиті курячі котлети, загорнуті в ароматний бекон — справжній хіт. Їх можна запікати в духовці або готувати на решітці – обидва варіанти дарують хрумку скоринку та ніжну начинку.

Харчова цінність порції

  • Ккал205
  • Білки17г
  • Жири14г
  • Вуглеводи

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 10

Курячі котлети в беконі - крок 1 з 10
Куряче філе – 600 г
Куряче філе помийте, зачистьте від жиру та плівок. Наріжте м'ясо на шматочки середнього розміру, перекладіть у чашу блендера.

Крок 2 з 10

Курячі котлети в беконі - крок 2 з 10
Цибуля – 80 г, часник – 10 г
Ріпчасту цибулю почистьте від лушпиння, розріжте на частини, додайте до філе. Викладіть у чашу блендера 2–3 очищені зубчики часнику для аромату.

Крок 3 з 10

Курячі котлети в беконі - крок 3 з 10
Приправа для курки – 2 г, перець – 1 г, сіль – 3 г, кріп – 10 г, петрушка – 10 г
Посоліть інгредієнти за смаком, приправте спеціями. Зелень кропу і петрушки помийте, відокремте від стебел, додайте у чашу блендера.

Крок 4 з 10

Курячі котлети в беконі - крок 4 з 10
Подрібніть інгредієнти в однорідний фарш, перекладіть його у глибокий посуд.

Крок 5 з 10

Курячі котлети в беконі - крок 5 з 10
Яйце – 1 шт., манна крупа – 2 ст. л.
Вбийте у курячий фарш 1 куряче яйце, всипте манну крупу.

Крок 6 з 10

Курячі котлети в беконі - крок 6 з 10
Ретельно перемішайте фарш до однорідної консистенції, залиште його на 20 хвилин при кімнатній температурі.

Крок 7 з 10

Курячі котлети в беконі - крок 7 з 10
Копчений бекон – 200 г
Змочуючи руки у холодній воді, сформуйте з фаршу 6 овальних котлет. Кожну обгорніть тонко нарізаними слайсами копченого бекону.

Крок 8 з 10

Курячі котлети в беконі - крок 8 з 10
Олія – 30 мл
Викладіть вироби у жароміцну форму для запікання, змащену олією.

Крок 9 з 10

Курячі котлети в беконі - крок 9 з 10
Відправте форму з котлетами в розігріту до 200 °C духовку на 30–40 хвилин. Коли бекон на котлетах підрум’яниться, дістаньте форму з духовки.

Крок 10 з 10 👨‍🍳

Курячі котлети в беконі - крок 10 з 10
Готову страву з курки з беконом подавайте з улюбленим гарніром, соусом та салатом зі свіжих овочів.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot