Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Домашні цукерки

Інгредієнти

на 10 порції

  • Родзинки 50 г
  • Курага 50 г
  • Журавлина в’ялена 50 г
  • Арахіс (або будь-які горіхи) 50 г
  • Гарбузове насіння 50 г
  • Соняшникове насіння 50 г
  • Білий шоколад 200 г
  • Мед або кленовий сироп 1 ст.л.
  • Харчовий барвник (малиновий або рожевий) 0.25 ч.л.
  • Вода 1 л
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Домашні цукерки

45 хв

Ці домашні цукерки – справжня скарбниця смаку та користі. Ідеальний десерт, який можна приготувати своїми руками за кілька простих кроків та гарна ідея для подарунку.

Харчова цінність порції

  • Ккал400
  • Білки
  • Жири20г
  • Вуглеводи45г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 8

Домашні цукерки - крок 1 з 8
Родзинки – 50 г, курага – 50 г, журавлина в’ялена – 50 г, вода – 1 л
Замочіть курагу, родзинки та журавлину у гарячій воді на 15 хвилин.

Крок 2 з 8

Домашні цукерки - крок 2 з 8
Гарбузове насіння – 50 г, соняшникове насіння – 50 г, арахіс (або будь-які горіхи) – 50 г
Подрібніть у блендері насіння й арахіс або горіхи. Процідіть сухофрукти від води і теж подрібніть у блендері.

Крок 3 з 8

Домашні цукерки - крок 3 з 8
Мед або кленовий сироп – 1 ст. л.
Змішайте в мисці подрібнені сухофрукти, мед (або кленовий сироп), насіння і горіхи чи арахіс.

Крок 4 з 8

Домашні цукерки - крок 4 з 8
Сформуйте кульки розміром з волоський горіх. Викладіть на застелене пергаментом деко і відправте в морозильну камеру на 30 хвилин. Цукерки мають бути дуже добре охолодженими перед покриттям шоколадною глазур’ю.

Крок 5 з 8

Домашні цукерки - крок 5 з 8
Білий шоколад – 200 г
Розтопіть білий шоколад на водяній бані. Для водяної бані поставте миску із шоколадом на каструлю з водою і увімкніть плиту. Поки вода нагріватиметься, шоколад повільно танутиме. Помішуйте його, щоб отримати однорідну глазур.

Крок 6 з 8

Домашні цукерки - крок 6 з 8
Харчовий барвник – 0,25 ч. л.
У гарячу глазур додайте барвник і перемішайте до однорідності.

Крок 7 з 8

Домашні цукерки - крок 7 з 8
Обваляйте охолоджені цукерки в глазурі й викладіть на пергамент для застигання. Можна прикрасити їх декоративною посипкою.

Крок 8 з 8 👨‍🍳

Домашні цукерки - крок 8 з 8
Щойно глазур застигне, цукерки можна куштувати.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot