Ловіть -10% на перше замовлення в «Сільпо»! Не проґавте вигоду 😉

Чіабата з шинкою

Інгредієнти

на 2 порції

  • Чіабата (або багет) 1 шт.
  • Шинка 100 г
  • Бурата 1 шт.
  • Томати 1 шт.
  • Песто 3 ст.л.
  • Рукола 30 г
  • Перець чорний мелений 1 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Чіабата з шинкою

10 хв

Цей сендвіч — данина поваги до італійської кухні. Він поєднує класичні інгредієнти для перекуски в Італії: бурату, шинку, песто, стиглий томат і хрумкий свіжий хліб. Готові до середземноморського бранчу? Тоді готуйте чіабату із шинкою з нами!

Харчова цінність на 100г

  • Ккал265
  • Білки12.5г
  • Жири16.5г
  • Вуглеводи16.5г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 7

Чіабата з шинкою - крок 1 з 7
Томат – 1 шт., шинка – 100 г, рукола – 30 г
Помийте і наріжте томат кружальцями, а шинку — тонкими слайсами. Руколу помийте і ретельно просушіть.

Крок 2 з 7

Чіабата з шинкою - крок 2 з 7
Чіабата або багет – 1 шт., песто – 2 ст. л.
Чіабату або невеликий багет розріжте навпіл уздовж. Намастіть обидві половини всередині соусом песто.

Крок 3 з 7

Чіабата з шинкою - крок 3 з 7
Шинка – 100 г
На нижню частину хліба рівномірно викладіть слайси шинки.

Крок 4 з 7

Чіабата з шинкою - крок 4 з 7
Рукола – 30 г
Зверху на шинку викладіть шар свіжої руколи.

Крок 5 з 7

Чіабата з шинкою - крок 5 з 7
Томат – 1 шт.
Викладіть кружальця томата.

Крок 6 з 7

Чіабата з шинкою - крок 6 з 7
Бурата – 1 шт., песто – 1 ст. л., перець чорний мелений – 1 г
Викладіть бурату. Зверху помастіть невеликою кількістю песто. Поперчіть.

Крок 7 з 7 👨‍🍳

Чіабата з шинкою - крок 7 з 7
Накрийте начинку другою половиною чіабати або багета. Розріжте сендвіч навпіл і подавайте.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot