Чевапчичі  з картоплею

Інгредієнти

на 4 порції

  • Чевапчичі в беконі 500 г
  • Картопля 400 г
  • Броколі 200 г
  • Печериці свіжі 150 г
  • Перець болгарський 100 г
  • Соєвий соус 30 мл
  • Оливкова олія 20 мл
  • Чорний мелений перець 0.25 ч. л.
  • Паприка копчена мелена 0.5 ч. л.
  • Соус солодкий чилі 30 мл
  • Часник сушений 0.25 ч. л.
  • Кріп свіжий 2–3 гілочки
  • Сіль 0.5 ч. л.
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Чевапчичі з картоплею

40 хвилин

Чевапчичі в беконі, запечені разом із овочами та грибами, — це смачна, соковита й поживна страва, що об'єднує м’ясо й гарнір в одній формі. Ідеально підходить для швидкої вечері. Ви можете використовувати готові чевапчичі з магазину, що робить цю страву максимально простою.

Харчова цінність порції

  • Ккал160
  • Білки10г
  • Жири10г
  • Вуглеводи

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 9

Чевапчичі  з картоплею - крок 1 з 9
Картопля – 400 г, броколі – 200 г
Промийте бульби картоплі, очистьте та наріжте їх дольками. Броколі розберіть на невеликі суцвіття.

Крок 2 з 9

Чевапчичі  з картоплею - крок 2 з 9
Сіль – 2 г, вода – 2 л
Опустіть картоплю та броколі в киплячу підсолену воду й відваріть протягом 3 хвилин до напівготовності. Відкиньте овочі на друшляк.

Крок 3 з 9

Чевапчичі  з картоплею - крок 3 з 9
Печериці – 150 г, перець болгарський – 100 г
Промийте печериці й розріжте на чотири частини. Болгарський перець очистьте від насіння та наріжте великими шматочками.

Крок 4 з 9

Чевапчичі  з картоплею - крок 4 з 9
Відварені овочі, гриби, перець
Змішайте відварені овочі з підготовленими печерицями та болгарським перцем.

Крок 5 з 9

Чевапчичі  з картоплею - крок 5 з 9
Соєвий соус – 30 мл, оливкова олія – 20 мл, сіль – 0,5 ч. л., перець – 0,25 ч. л., паприка – 0,5 ч. л., сушений часник – 0,25 ч. л.
Додайте до суміші соєвий соус, олію, сіль і спеції. Ретельно перемішайте.

Крок 6 з 9

Чевапчичі  з картоплею - крок 6 з 9
Овочева суміш
Перекладіть овочі у чашу аерогриля або на деко, якщо готуєте в духовці.

Крок 7 з 9

Чевапчичі  з картоплею - крок 7 з 9
Чевапчичі – 500 г
Викладіть чевапчичі поверх овочів, залишаючи трохи простору між ними.

Крок 8 з 9

Чевапчичі  з картоплею - крок 8 з 9
Соус чилі – 30 мл
Запікайте страву при 180 °C протягом 20–25 хвилин. Наприкінці змастіть чевапчичі соусом чилі й допікайте ще 1–2 хвилини до утворення золотистої скоринки.

Крок 9 з 9 👨‍🍳

Чевапчичі  з картоплею - крок 9 з 9
Кріп – 2–3 гілочки
Подавайте гарячими разом з овочами, посипавши свіжим кропом. Смак чудово доповнить легкий соус або йогуртна заправка.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot