Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Бургер з яловичиною

Інгредієнти

на 2 порції

  • Яловичина 400 г
  • Булочки для бургерів 2 шт.
  • Сир тостовий 6 скибок
  • Томат 1 шт.
  • Маринований огірок 1 шт.
  • Листя салату 1 пучок
  • Соняшникова олія рафінована 30 мл
  • Сіль 2 г
  • Чорний мелений перець 1 г
  • Вершкове масло 20 г
  • Часник 2 зубчики
  • Кетчуп 100 г
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Петрушка та кріп 20 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Бургер з яловичиною

35 хв

Приготуйте домашній бургер з яловичиною, який смакує так, ніби його щойно подали у хорошому американському дайнері. Соковита котлета, розтоплений сир, свіжі томати, хрусткий салат і пікантний соус – це ідеальна комбінація, яка зробить ваш день яскравішим.

Харчова цінність порції

  • Ккал245
  • Білки15г
  • Жири15г
  • Вуглеводи13г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 9

Бургер з яловичиною - крок 1 з 9
Вершкове масло – 20 г, кетчуп – 100 г, часник – 2 зубчики, цибуля – 1 шт., петрушка та кріп – 20 г
Подрібніть зелень і часник. Цибулю наріжте дрібним кубиком. Розтопіть на сковороді вершкове масло. Додайте до нього кетчуп, подрібнені овочі та зелень. Перемішайте інгредієнти, тушкуйте соус на середньому вогні протягом 7 хв. Остудіть до кімнатної температури.

Крок 2 з 9

Бургер з яловичиною - крок 2 з 9
Яловичина – 400 г, чорний мелений перець – 1 г
Яловичину помийте, обсушіть, наріжте шматочками. Пропустіть через м’ясорубку з дрібною решіткою. Додайте чорний перець. Сіль додайте безпосередньо під час обсмаження, щоб зберегти соковитість м’яса.

Крок 3 з 9

Бургер з яловичиною - крок 3 з 9
Соняшникова олія – 20 мл, сіль – 2 г
Відбийте фарш, сформуйте 2 котлети, трохи більші за булочку. Розігрійте сковороду з олією та викладіть котлету. Обсмажуйте котлету 3 хвилини з одного боку, переверніть, додайте сіль і готуйте до готовності.

Крок 4 з 9

Бургер з яловичиною - крок 4 з 9
Сир тостовий – 4–6 слайсів
За хвилину до готовності покладіть на котлету кілька слайсів сиру, щоб він розплавився.

Крок 5 з 9

Бургер з яловичиною - крок 5 з 9
Булочки розріжте навпіл і підрум’яньте на сковороді або грилі.

Крок 6 з 9

Бургер з яловичиною - крок 6 з 9
Листя салату
Нижню частину булочки змастіть соусом. Покладіть листя салату.

Крок 7 з 9

Бургер з яловичиною - крок 7 з 9
Маринований огірок – 1 шт.
Викладіть котлету. Огірок наріжте тонкими слайсами й викладіть на котлету.

Крок 8 з 9

Бургер з яловичиною - крок 8 з 9
Томат – 1 шт.
Томат наріжте тонкими кружальцями та додайте до бургера.

Крок 9 з 9 👨‍🍳

Бургер з яловичиною - крок 9 з 9
Верхню частину булочки намастіть соусом і накрийте бургер. Зафіксуйте шпажкою. Подавайте бургер гарячим одразу після збирання, щоб сир був розплавленим, а м’ясо – соковитим.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot