Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Вівсяне печиво з гарбузом

Інгредієнти

на 8 порції

  • Гарбуз 350 г
  • Пластівці вівсяні 350 г
  • Фундук 150 г
  •  Гарбузове насіння 150 г
  •  Журавлина сушена 150 г
  •  Яйця курячі 2 шт.
  •  Мед 60 г
  •  Оливкова олія 60 мл
  •  Кориця 5 г
  •  Цукор ванільний 5 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Вівсяне печиво з гарбузом

35 хвилин

М’яке печиво з гарбузовим пюре, горіхами та сухофруктами готується просто і дарує відчуття домашнього затишку. Замість борошна використовуємо вівсяні пластівці.

Харчова цінність порції

  • Ккал298
  • Білки
  • Жири16г
  • Вуглеводи32г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 4

Вівсяне печиво з гарбузом - крок 1 з 4
Гарбуз – 350 г, фундук – 150 г, гарбузове насіння – 150 г
Підготуйте інгредієнти. Почистьте гарбуз від шкірки та насіння, наріжте кубиками. Запікайте при 200 °C близько 20–25 хвилин до м’якості або відваріть у воді 15 хвилин. Перебийте у пюре блендером, щоб вийшло приблизно 250 г гарбузового пюре. Подрібніть фундук і гарбузове насіння у ступці чи блендері.

Крок 2 з 4

Вівсяне печиво з гарбузом - крок 2 з 4
Яйця – 2 шт., мед – 60 г, оливкова олія – 60 мл, кориця – 5 г, цукор ванільний – 5 г, журавлина сушена – 150 г, вівсяні пластівці – 200 г
У мисці з’єднайте всі інгредієнти, добре перемішайте та залиште на 10–15 хвилин, щоб тісто стало густішим.

Крок 3 з 4

Вівсяне печиво з гарбузом - крок 3 з 4
Сформуйте печиво руками, викладіть на деко з пергаментом.

Крок 4 з 4 👨‍🍳

Вівсяне печиво з гарбузом - крок 4 з 4
Випікайте при 180 °C близько 15 хвилин до золотистості.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot