Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Стейк у духовці

Інгредієнти

на 2 порції

  • Яловичий стейк 2 шт.
  • Розмарин 10 г
  • Оцет бальзамічний 2 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Оливкова олія 20 мл
  • Морська сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Стейк у духовці

20 хвилин

Влаштуйте собі “побачення” зі стейком на вечерю. З нашим покроковим рецептом ви приготуєте його як у найкращому стейкхаусі.

Харчова цінність порції

  • Ккал349
  • Білки25г
  • Жири22г
  • Вуглеводи

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 5

Стейк у духовці - крок 1 з 5
Яловичина стейк - 2 шт., оливкова олія - 20 мл
Дайте стейкам нагрітися до кімнатної температури. Обмажте їх оливковою олією з усіх боків.

Крок 2 з 5

Стейк у духовці - крок 2 з 5
Обсмажте стейки на сковороді (гриль або звичайній) на сильному вогні до появи скоринки. У процесі кілька разів переверніть м’ясо.

Крок 3 з 5

Стейк у духовці - крок 3 з 5
Розмарин 10 г, масло вершкове - 50 г., оливкова олія - 20 мл, сіль і перець.
Деко для запікання вистеліть пергаментом. Покладіть на нього половину розмарину, зверху викладіть стейки. Натріть їх маслом, приправте сіллю та перцем, побризкайте оливковою олією. Зверху викладіть решту розмарину. Запікайте при 200°C 7-10 хв. Посеред запікання полийте стейки соком, що збереться на деку.

Крок 4 з 5

Стейк у духовці - крок 4 з 5
Оцет бальзамічний - 40 мл
Дістаньте деко з духовки і полийте стейки бальзамічним оцтом. Накрийте страву фольгою і залиште так на столі на 5-10 хв. Можна кілька разів зняти фольгу, щоб полити м’ясо соком.

Крок 5 з 5 👨‍🍳

Стейк у духовці - крок 5 з 5
Подавайте стейки відразу з улюбленим гарніром.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot