Шарлотка з яблуками

Інгредієнти

на 8 порції

  • Яблуко 4 шт.
  • Кориця мелена 1 ч.л.
  • Яйця курячі 4 шт.
  • Цукор 200 г
  • Цукор ванільний 1 ч.л.
  • Борошно пшеничне 160 г
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • Олія 10 г
  • Цукрова пудра 20 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Шарлотка з яблуками

60 хвилин

Класична яблучна шарлотка з ніжним повітряним тістом і соковитими яблуками чудово смакує як до ранкової кави, так і до вечірнього чаю. Готуйте за цим простим рецептом.

Харчова цінність порції

  • Ккал195
  • Білки
  • Жири
  • Вуглеводи38г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 6

Шарлотка з яблуками - крок 1 з 6
Борошно – 160 г, яблука – 4 шт.
Просійте борошно разом із розпушувачем. Яблука вимийте, почистьте від шкірки та серцевини.

Крок 2 з 6

Шарлотка з яблуками - крок 2 з 6
Яйця – 4 шт., цукор – 200 г, цукор ванільний – 1 ч. л.
У глибокій мисці збийте яйця з цукром та ванільним цукром до пишної стійкої піни (5–6 хвилин).

Крок 3 з 6

Шарлотка з яблуками - крок 3 з 6
Борошно – 160 г, розпушувач – 1 ч. л., олія – 10 г
Акуратно введіть в тісто просіяне борошно, перемішуючи лопаткою.

Крок 4 з 6

Шарлотка з яблуками - крок 4 з 6
Яблука – 4 шт., кориця мелена – 1 ч. л.
Наріжте яблука тонкими скибочками та посипте їх меленою корицею.

Крок 5 з 6

Шарлотка з яблуками - крок 5 з 6
Тісто, яблука, олія – 10 г
Змастіть форму для випікання олією. Вилийте половину тіста, викладіть частину яблук, потім другу половину тіста і зверху решту яблук.

Крок 6 з 6 👨‍🍳

Шарлотка з яблуками - крок 6 з 6
Цукрова пудра – 20 г
Випікайте у розігрітій до 180°C духовці 30–40 хвилин до золотистої скоринки. Дайте трохи охолонути, вийміть з форми та посипте крізь ситечко цукровою пудрою.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot