Крок 1 з 8
Цибуля порей 50 г, олія - 10 г, вершкове масло - 5 г
Цибулю порей наріжте тоненькими кільцями. У сотейнику нагрійте олію і розтопіть у ній вершкове масло. Пасеруйте цибулю на цій суміші 30-60 секунд до легкої прозорості.
на 4 порції
З одного боку лазанья — це різновид пасти, а отже, проста у приготуванні страва. З іншого — вона нагадує листковий пиріг, який можна начиняти на свій смак, щоразу отримуючи новий смак. Шеф-кухар ЯнгШеф, засновник YoungchefSchool пропонує приготувати лазанью з грибами. Для своєї страви він взяв мікс із шиїтаке, ерингів, шимеджі та опеньок.
Рецепт надано партнером shuba.life
Готово!
Нехай смакує 🤗
Вибирайте рецепти та замовляйте продукти зручно й швидко!