Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Крем-суп із зеленого горошку

Інгредієнти

на 4 порції

  • Зелений горошок заморожений 500 г
  • Цибуля ріпчаста жовта 1 шт.
  • Олія оливкова Extra Virgin 45 мл
  • Часник 1 зубок
  • Бульйон яловичий 1 л
  • Петрушка свіжа 10 г
  • М’ята свіжа 5 г
  • Шинка (або грудинка) 150 г
  • Сіль 0.5 г
  • Перець чорний мелений 0.3 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Крем-суп із зеленого горошку

20 хвилин

Ніжний, насичений і ароматний — цей крем-суп із зеленого горошку стане улюбленою стравою для швидкого обіду. Готується всього за 20 хв, тішить свіжим зеленим кольором, оксамитовою текстурою та приємним м’ясним присмаком. Ідеальний варіант, щоб зігрітися та зарядитися білком.

Харчова цінність порції

  • Ккал82
  • Білки6.5г
  • Жири3.2г
  • Вуглеводи6.8г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 4

Крем-суп із зеленого горошку - крок 1 з 4
Цибуля — 1 шт., часник — 1 зубок, олія — 45 мл
Почистьте й дрібно наріжте цибулю та часник. Розігрійте олію на середньому вогні. Додайте цибулю та обсмажуйте 5 хвилин. Коли вона стане м’якою і напівпрозорою, додайте часник і готуйте ще хвилину.

Крок 2 з 4

Крем-суп із зеленого горошку - крок 2 з 4
Бульйон — 1 л, зелений горошок — 500 г, шинка — 150 г, петрушка — 30 г, м’ята — 5 г
Додайте в каструлю засмажку, бульйон, подрібнену петрушку, листя м’яти, більшу частину горошку і шинки або грудинки (залиште трохи для декору). Варіть на слабкому вогні 10 хв до м’якості горошку.

Крок 3 з 4

Крем-суп із зеленого горошку - крок 3 з 4
Перелийте суп у блендер і подрібніть до кремової консистенції. Поверніть у каструлю, додайте залишки горошку, приправте сіллю та перцем, прогрійте ще кілька хвилин.

Крок 4 з 4 👨‍🍳

Крем-суп із зеленого горошку - крок 4 з 4
Залишки шинки або грудинки підсмажте до золотистості. Подавайте суп, прикрасивши підсмаженою шинкою.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot