Крафіни з нутелою

Інгредієнти

на 10 порції

  • Борошно пшеничне 350 г
  • Масло вершкове 160 г
  • Молоко 110 мл
  • Цукор 80 г
  • Яйця 2 шт.
  • Родзинки 100 г
  • Паста шоколадна 100 г
  • Дріжджі сухі 7 г
  • Цукрова пудра 20 г
  • Цукор ванільний 10 г
  • Сіль 2 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Крафіни з нутелою

240 хвилин

Крафіни з нутелою — чудова версія солодких пасочок на Великдень. Спечіть за нашим покроковим рецептом і насолоджуйтеся крафінами з горіхово-шоколадною начинкою.

Харчова цінність порції

  • Ккал372
  • Білки6.2г
  • Жири16.3г
  • Вуглеводи48.6г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 6

Крафіни з нутелою - крок 1 з 6
Дріжджі сухі 7 г, молоко 110 мл, цукор 20 г
Змішайте дріжджі, молоко та 1 ст. л. цукру. Залиште підходити в теплому місці на 10-15 хв.

Крок 2 з 6

Крафіни з нутелою - крок 2 з 6
Жовтки 2 шт., цукор 60 г, сіль 2 г, ванільний цукор 10 г
Цукор, жовтки, сіль і ванільний цукор збийте на світлу пишну піну.

Крок 3 з 6

Крафіни з нутелою - крок 3 з 6
Борошно 350 г, масло 40 г
У глибоку миску просійте борошно. Влийте в нього яєчну суміш, дріжджі з молоком і все перемішайте. Розтопіть 40 г масла, трохи охолодіть і додайте його в масу. Вимішуйте тісто 10-15 хв, намагаючись не досипати борошна. Накрийте миску чистим рушником і поставте підходити в теплому місці на 1-1,5 години.

Крок 4 з 6

Крафіни з нутелою - крок 4 з 6
Нутела 100 г, масло 120 г, родзинки 100 г
Родзинки замочіть у гарячій воді на 10 хв, потім обсушіть на паперовому рушнику. Присипте робочу поверхню борошном. Щойно тісто збільшиться вдвічі, дістаньте його, обімніть, розділіть на 3 частини. Кожну частину розкатайте в прямокутний пласт, намастіть розмʼякшеним маслом, потім нутелою, рівномірно розподіліть зверху родзинки та згорніть у рулет. У вас вийде 3 рулети. Накрийте їх рушником і залиште підходити на 30 хв.

Крок 5 з 6

Крафіни з нутелою - крок 5 з 6
Кожен рулет розріжте уздовж посередині. Скрутіть спіраллю і викладіть у формочку. Якщо форми великі, викладайте по 2 спіралі одна на одну.

Крок 6 з 6 👨‍🍳

Крафіни з нутелою - крок 6 з 6
Цукрова пудра 20 г
Крафіни у формах знову накрийте рушниками й залиште в теплому місці на 20 хв. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хв. Дістаньте, лишіть на 10 хв остигати в формі, потім вийміть і прикрасьте цукровою пудрою.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot