Грибний тарт

Інгредієнти

на 4 порції

  • Тісто філо упаковка
  • Печериці 300 г
  • Гливи 300 г
  • Сир моцарела 250 г
  • Шпинат 200 г
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт
  • Масло вершкове 20 г
  • Олія 20 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Грибний тарт

40 хвилин

Французький відкритий пиріг тарт готувати надзвичайно просто, якщо скористатись готовим тістом філо. Спробуйте цей дієтичний рецепт з начинкою із грибів, нежирного сиру та шпинату. Калорій у такій страві небагато, а смак виходить насичений.

Харчова цінність порції

  • Ккал281
  • Білки20г
  • Жири16г
  • Вуглеводи20г

Рецепт надано партнером shuba.life

Крок 1 з 6

Грибний тарт - крок 1 з 6
Печериці 300 г, гливи 300 г, цибуля жовта ріпчаста 1 шт
Гриби промийте, цибулю почистьте. Дрібно все наріжте.

Крок 2 з 6

Грибний тарт - крок 2 з 6
Олія 20 мл, сіль, перець
Розігрійте на сковороді олію і обсмажте разом гриби й цибулю, доки не випарується рідина. Посоліть і поперчіть.

Крок 3 з 6

Грибний тарт - крок 3 з 6
Моцарела 200 г, шпинат 200 г
Моцарелу натріть на великій тертці. Шпинат помийте, обсушіть і подрібніть. Все змішайте.

Крок 4 з 6

Грибний тарт - крок 4 з 6
Тісто філо 4 листки, масло вершкове 20 г
Візьміть 4 листки попередньо розмороженого тісто філо і змастіть кожен теплим і м’яким вершковим маслом. Викладіть їх один на одний у круглу форму для запікання і сформуйте борти.

Крок 5 з 6

Грибний тарт - крок 5 з 6
Моцарела 50 г
Нижнім шаром покладіть у пиріг шпинат із сиром, а зверху гриби із цибулею. Притрусіть зверху тертим сиром. Випікайте тарт за температури 180 градусів впродовж 30 хв.

Крок 6 з 6 👨‍🍳

Грибний тарт - крок 6 з 6
Дайте готовому тарту з грибами трохи вистигнути і подавайте.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot