Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Фо бо

Інгредієнти

на 3 порції

  • Яловичі кістки 500 г
  • Вода 1.5 л
  • Цибуля 1 шт.
  • Корінь імбиру 30 г
  • Паличка кориці 2 шт.
  • Бодян 1 зірочка
  • Сушений фенхель 0.5 ч.л.
  • Рибний соус 2 ст.л.
  • Яловичина 200 г
  • Рисова локшина 250 г
  • Кінза 1 пучок
  • Зелена цибуля 1 пучок
  • Лайм 1 шт.
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Фо бо

2 год

Фо бо — класична страва в’єтнамської кухні. Цей суп з яловичиною і локшиною відомий своїм надзвичайно смачним і ароматним бульйоном. Приготуйте фо бо за спрощеним рецептом всього за кілька кроків – і отримаєте смачний гарячий обід в азійському стилі.

Харчова цінність порції

  • Ккал62
  • Білки4.2г
  • Жири1.8г
  • Вуглеводи6.5г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 7

Фо бо  - крок 1 з 7
Промийте кістки та яловичину, обсушіть паперовими рушниками. Промийте й обсушіть зелень.

Крок 2 з 7

Фо бо  - крок 2 з 7
Яловичі кістки – 500 г, вода – 1.5 л
Покладіть кістки у каструлю, залийте водою та доведіть до кипіння. Варіть на слабкому вогні півтори години, знімаючи піну.

Крок 3 з 7

Фо бо  - крок 3 з 7
Цибуля – 1 шт., корінь імбиру – 1 шт., паличка кориці – 2 шт., бодян – 3 зірочки, сушений фенхель – 0.5 ч. л.
На сухій сковороді обсмажте цибулю та імбир до легкої пригорілості — це поглибить аромат бульйону. Наприкінці додайте корицю, бодян та фенхель і трохи прогрійте, щоб аромати спецій розкрилися.

Крок 4 з 7

Фо бо  - крок 4 з 7
Додайте обсмажені овочі в бульйон разом зі спеціями. Варіть ще 20–30 хвилин. Наприкінці додайте рибний соус. Сіль додавати не потрібно, адже соус достатньо солоний.

Крок 5 з 7

Фо бо  - крок 5 з 7
Рисова локшина – 250 г
В окремій каструлі відваріть локшину на 2 хв. менше, ніж зазначено на упаковці.

Крок 6 з 7

Фо бо  - крок 6 з 7
Яловичина – 200 г, кінза – 1 пучок, зелена цибуля – 1 пучок
Наріжте сиру яловичину дуже тонкими слайсами (можна злегка підморозити для зручності). Дрібно наріжте кінзу та зелену цибулю.

Крок 7 з 7 👨‍🍳

Фо бо  - крок 7 з 7
Розкладіть у тарілки зелень і сире, тонко нарізане м’ясо. Додайте гарячу локшину й залийте все киплячим бульйоном. Зачекайте кілька хвилин, щоб яловичина злегка приготувалася, і смакуйте.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot