Крок 1 з 8
Яловичина на кістці 500 г, вода 2 л
Яловичину на кістці добре вимийте, покладіть у каструлю з холодною водою. Доведіть до кипіння, зніміть шум на поверхні й варіть на мінімальному вогні 1,5 години.
на 5 порції
Суп харчо — це справжня перлина грузинської кухні, що зігріває не лише тіло, а й душу. Насичений, пряний, густий — він вражає глибиною смаку та ароматів. Основа з яловичини на кістці, ароматна кінза, кислинка ткемалі, щіпка хмелі-сунелі і хрумкі волоські горіхи створюють ідеальний гастрономічний ансамбль.
Ще 20 000+ рецептів на shuba.life
Готово!
Нехай смакує 🤗
Вибирайте рецепти та замовляйте продукти зручно й швидко!