Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Паелья

Інгредієнти

на 4 порції

  • Оливкова олія 15 мл
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
  • Копчена паприка 2 г
  • Сушений чебрець 2 г
  • Рис арборіо 300 г
  • Херес 50 мл
  • Томати очищені у власному соку 400 г
  • Часник 1 зубок
  • Курячий бульйон 900 мл
  • Коктейль із морепродуктів свіжоморожений 400 г
  • Лимон 1 шт.
  • Петрушка 1/2 пучка
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Паелья

40 хвилин

Для приготування паельї найкраще підходить висококрохмалистий рис арборіо. І морепродукти краще брати свіжоморожені. У такому разі смак паельї вийде справді автентичним і страва набуде потрібної ніжної текстури.

Харчова цінність порції

  • Ккал462
  • Білки24г
  • Жири
  • Вуглеводи82г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 5

Паелья - крок 1 з 5
Цибуля ріпчаста - 1 шт., оливкова олія - 15 мл, коктейль із морепродуктів - 400 г
Подрібніть цибулю й обсмажте на оливковій олії до золотистості. Розморозьте морепродукти.

Крок 2 з 5

Паелья - крок 2 з 5
Рис арборіо - 300 г, копчена паприка - 2 г, сушений чебрець - 2 г, херес - 50 мл
Цибулю приправте копченою паприкою та чебрецем. Додайте на сковороду рис арборіо. Готуйте 1 хв, помішуючи, а потім влийте херес.

Крок 3 з 5

Паелья - крок 3 з 5
Томати очищені у власному соку - 400 г, курячий бульйон - 900 мл, часник 1 зубок
Коли херес випаруєтся, додайте нарізані томати, подрібнений часник і курячий бульйон. Готуйте, не накриваючи кришкою, 15 хв. Час від часу помішуйте страву.

Крок 4 з 5

Паелья - крок 4 з 5
Коли рис буде вже майже м’яким, додайте морепродукти. Перемішайте і накрийте кришкою. Тушкуйте 5-10 хв, поки рис і морепродукти не дійдуть до готовності.

Крок 5 з 5 👨‍🍳

Паелья - крок 5 з 5
Лимон 1 шт., петрушка ½ пучка
Полийте готову паелью соком половини лимона та посипте подрібненою петрушкою. Другу половину лимона наріжте на скибочки і прикрасьте ними страву в тарілках перед подачею.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot