Удон з куркою

Інгредієнти

на 4 порції

  • Куряче філе 400 г
  • Локшина пшенична удон 200 г
  • Перець болгарський червоний 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
  • Корінь імбиру свіжий 20 г
  • Зубки часнику 2 шт.
  • Соус теріякі 150 мл
  • Сіль 2 г
  • Перець чорний мелений 1 г
  • Кунжут білий 1 г
  • Олія 20 мл
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Удон з куркою

25 хвилин

Ситна страва в азійському стилі з ніжною куркою, овочами та пружною пшеничною локшиною удон у ароматному соусі теріякі. Готується швидко та стане чудовим варіантом ситної і простої вечері.

Харчова цінність порції

  • Ккал140
  • Білки
  • Жири
  • Вуглеводи17г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 8

Удон з куркою - крок 1 з 8
Морква – 1 шт., перець болгарський – 1 шт., цибуля – 1 шт., куряче філе – 400 г
Наріжте куряче філе смужками, моркву наріжте тонкою соломкою, перець – смужками, цибулю – кубиком.

Крок 2 з 8

Удон з куркою - крок 2 з 8
Олія – 10 мл, цибуля – 1 шт., імбир – 20 г, часник – 1 зубчик, куряче філе – 400 г
Розігрійте половину олії у великій сковороді або сковороді вок. Додайте курку та готуйте, помішуючи, 4–5 хвилин, поки м’ясо не побіліє. Додайте цибулю і смажте до прозорості. Додайте подрібнений імбир, обсмажте до появи аромату (30 сек.).

Крок 3 з 8

Удон з куркою - крок 3 з 8
Додайте моркву до курки та смажте 2 хвилини, помішуючи.

Крок 4 з 8

Удон з куркою - крок 4 з 8
Викладіть болгарський перець і готуйте ще 2–3 хвилини до м’якості овочів.

Крок 5 з 8

Удон з куркою - крок 5 з 8
Часник – 2 зубчики, соус теріякі – 150 мл, сіль – 2 г, перець чорний мелений – 1 г, вода – 100 мл
Додайте подрібнений часник, влийте соус теріякі та 100 мл води, приправте сіллю та меленим перцем. Перемішайте й тушкуйте 1–2 хвилини.

Крок 6 з 8

Удон з куркою - крок 6 з 8
Локшина удон – 200 г, вода для варіння, сіль – 2 г
Відваріть локшину удон у підсоленій воді відповідно до інструкції на упаковці, злийте воду.

Крок 7 з 8

Удон з куркою - крок 7 з 8
Олія – 10 мл
Додайте локшину до сковороди з куркою та овочами, влийте решту олії, перемішайте й прогрійте під кришкою 1–2 хвилини.

Крок 8 з 8 👨‍🍳

Удон з куркою - крок 8 з 8
Кунжут білий – 1 г
Перед подачею посипте страву білим кунжутом та подавайте гарячою.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot