Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Тирамісу з гарбуза

Інгредієнти

на 4 порції

  • Гарбуз 500 г
  • Сир маскарпоне 500 г
  • Мед 120 г
  • Лікер Amaretto 100 мл
  • Кава американо 400 мл
  • Печиво Амаретті 80 г
  • Мускатний горіх за смаком

Тирамісу з гарбуза

495 хвилин

Гелловін наближається з гарбузовим ліхтарем у руках! А тому час готувати оригінальні смаколики до свята. Створімо оригінальний солодкий десерт тирамісу з гарбузового пюре за рецептом шеф-кухаря Марко Черветті.

Харчова цінність порції

  • Ккал890
  • Білки
  • Жири65г
  • Вуглеводи70г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 6

Тирамісу з гарбуза - крок 1 з 6
Гарбуз - 500 г
Вимийте гарбуз, очистьте його від шкірки та серцевини, наріжте середніми кубиками.

Крок 2 з 6

Тирамісу з гарбуза - крок 2 з 6
Розігрійте духовку до 180°C. Викладіть гарбуз у форму та запечіть до м’якості (приблизно 15 хвилин). Охолодіть.

Крок 3 з 6

Тирамісу з гарбуза - крок 3 з 6
Мед - 120 г, сир маскарпоне - 500 г, лікер Amaretto - 100 мл
Перемішайте запечений гарбуз із сиром маскарпоне та медом у блендері. Додайте лікер та збийте ще раз.

Крок 4 з 6

Тирамісу з гарбуза - крок 4 з 6
Кава американо - 400 мл
Приготуйте американо та охолодіть його.

Крок 5 з 6

Тирамісу з гарбуза - крок 5 з 6
Печиво амареті - 80 г
Подрібніть печиво та викладіть його у форму рівномірним шаром (приблизно 1 см). Обережно чайною ложкою скроплюйте печиво холодною кавою. Дайте печиву ввібрати каву і застигнути.

Крок 6 з 6 👨‍🍳

Тирамісу з гарбуза - крок 6 з 6
Мускатний горіх - за смаком
На затверділу суміш кави та печива обережно викладіть шар гарбузово-сирної маси, розподіліть рівномірно. Посипте мускатним горіхом і поставте в холодильник на 8 годин (найкраще — на ніч).

Готово!

Нехай смакує 🤗

telegram botviber botfacebook bot