Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Томати, запечені з камамбером

Інгредієнти

на 4 порції

  • Сир камамбер 400 г
  • Томати чері 250 г
  • Оливкова олія 30 мл
  • Цукор 30 г
  • Лимонний сік 15 мл
  • Чебрець 3 гілочки
  • Часник 6 зубчиків
  • Сіль 3 г
  • Перець 2 г
  • Хліб "Крафтяр" 1 шт

Томати, запечені з камамбером

50 хв

До вас додому несподівано завітали гості? Маємо рецепт швидкої закуски з сиром та томатами, яка стане чудовим доповненням як для святкової вечері, так і для затишного вечора. Прості страви – завжди найсмачніші! Рецепт не потребує багато часу та зусиль, а натомість потішить витонченим смаком та ароматом. Рецепт розрахований на чотирьох людей.

Харчова цінність порції

  • Ккал230
  • Білки10г
  • Жири13г
  • Вуглеводи17г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 4

Томати, запечені з камамбером - крок 1 з 4
Помідори чері – 250 г, сіль – 3 г, перець – 2 г, цукор – 30 г, оливкова олія – 30 мл, лимонний сік – 15 мл
Помийте томати та промокніть їх сухим рушником. Беремо деко і застеляємо його пергаментом чи фольгою. Перекладаємо помідори в деко та посипаємо їх сіллю, перцем, цукром. Зверху поливаємо оливковою олією та збризкуємо лимонним соком.

Крок 2 з 4

Томати, запечені з камамбером - крок 2 з 4
Сир камамбер – 400 г, чебрець – 3 гілочки, часник – 6 зубчиків
Нарізаємо сир камамбер. Ви можете розділити його на шматочки, щоб був рівномірний мікс томатів із сиром. Або зробіть надрізи у вигляді сіточки прямісінько на шматочку сиру. Далі сир потрібно покласти в деко до томатів, можна розташувати його посередині. Додайте трохи чебрецю й часнику до страви – візьміть пару стеблин і зубчиків та розташуйте їх між іншими інгредієнтами.

Крок 3 з 4

Томати, запечені з камамбером - крок 3 з 4
Для приготування страви піч має бути розігріта до температури 180°С. Випікаємо камамбер з томатами до 45 хвилин. Приготування може зайняти менше часу, орієнтуйтесь на те, щоб томати були м’якими, тоді страва точно готова.

Крок 4 з 4 👨‍🍳

Томати, запечені з камамбером - крок 4 з 4
Хліб "Крафтяр" – 1 шт.
Дістаньте страву з печі та залиште її на 1-2 хвилини. Поки чекаєте, наріжте скибочками хліб "Крафтяр". Страву можна куштувати з дека або іншого зручного для вас посуду. Рекомендуємо також доповнити цей гастрономічний досвід келихом прохолодного білого вина.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot