Стейк рибай

Інгредієнти

на 1 порції

  • Стейк рибай 1 шт
  • Оливкова олія  1 ч.л.
  • Масло вершкове 25 г
  • Розмарин 1 гілочка
  • Сіль морська за смаком
  • Перець чорний, горошок за смаком

Стейк рибай

35 хвилин

Існує понад два десятки різновидів стейків. Але справжні гурмани поважають саме стейк рибай. Це один із найсоковитіших і найпопулярніших видів стейків.

Харчова цінність порції

  • Ккал291
  • Білки20.7г
  • Жири10.1г
  • Вуглеводи0.5г

Рецепт надано партнером shuba.life

Крок 1 з 5

Стейк рибай - крок 1 з 5
Вийміть стейк з холодильника, щоб він нагрівся до кімнатної температури. Витріть від вологи та змастіть оливковою олією з обох боків.
Стейк - 1 шт., олія

Крок 2 з 5

Стейк рибай - крок 2 з 5
Морська сіль, перець горошком
На сковороду насипте морську сіль і чорний перець горошком.

Крок 3 з 5

Стейк рибай - крок 3 з 5
Максимально розігрійте сковороду. Покладіть на неї стейк і смажте на великому вогні до появи скоринки. Переверніть стейк і смажте з іншого боку до появи скоринки.

Крок 4 з 5

Стейк рибай - крок 4 з 5
Вершкове масло - 25 г
У самому кінці покладіть на стейк шматочок масла. Смажте ще одну хвилину.

Крок 5 з 5 👨‍🍳

Стейк рибай - крок 5 з 5
Стейк перекладіть на фольгу, вилийте зверху рідину зі сковороди. Загорніть у фольгу і дайте відпочити 5 хв. Подавайте із салатом чи улюбленим гарніром.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot