Місо-суп

Інгредієнти

на 2 порції

  • Овочевий бульйон 750 мл
  • Імбир 30 г
  • Зубки часнику 2 шт.
  • Червоний перець чилі 1 шт.
  • Капуста пекінська 300 г
  • Морква 1 шт.
  • Паста місо соєва 2 ст.л.
  • Соус соєвий 2 ст.л.
  • Тофу 100 г
  • Зелена цибуля 10 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Місо-суп

30 хвилин

Місо-суп недарма такий популярний в Японії. Страва готується дуже швидко, добре смакує і відновлює сили. Приготуйте вегетаріанський суп місо за нашим простим рецептом.

Харчова цінність порції

  • Ккал26
  • Білки1.7г
  • Жири0.7г
  • Вуглеводи3.6г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 5

Місо-суп  - крок 1 з 5
Овочевий бульйон - 750 мл, імбир - 30 г, часник - 2 зубки, перець чилі - 1 шт.
Почистьте та подрібніть імбир. Часник пропустіть через прес. З перцю чилі видаліть насіння і дрібно його посічіть. Готовий овочевий бульйон доведіть до кипіння. Вкиньте імбир, часник та чилі у бульйон. Варіть 5 хв.

Крок 2 з 5

Місо-суп  - крок 2 з 5
Морква - 1 шт., капуста пекінська - 300 г
Почистьте морквину та наріжте її соломкою. Пекінську капусту помийте та якомога тонше нашаткуйте.

Крок 3 з 5

Місо-суп  - крок 3 з 5
Додайте овочі до каструлі і варіть ще 5 хв.

Крок 4 з 5

Місо-суп  - крок 4 з 5
Паста місо соєва - 2 ст. л., соєвий соус - 2 ст.л., тофу - 100 г
Додайте нарізаний кубиками тофу, пасту місо та соєвий соус. Суп перемішайте, вимкніть вогонь і дайте йому перед подачею настоятися 10-15 хвилин.

Крок 5 з 5 👨‍🍳

Місо-суп  - крок 5 з 5
Подавайте суп місо, присипавши подрібненою зеленою цибулею.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot