Лагман

Інгредієнти

на 4 порції

  • Яловичина 500 г
  • Олія 50 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 3 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Томати 2 шт.
  • Зубки часнику 4 шт.
  • Борошно пшеничне 300 г
  • Яйця курячі 2 шт.
  • Зіра 2 г
  • Петрушка 5 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Лагман

90 хвилин

Перед гарячим лагманом важко встояти! Ця страва з локшини, овочів та м’яса походить зі Сходу і дуже полюбилась українським гурманам. Готуйте лагман удома за нашим простим рецептом.

Харчова цінність порції

  • Ккал145
  • Білки7.7г
  • Жири
  • Вуглеводи15.4г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 9

Лагман  - крок 1 з 9
Яловичина 500 г, олія 50 мл, сіль 8 г, перець чорний мелений 3 г
Нарізану дрібними шматочками яловичину обсмажте з олією на малому вогні до золотавої скоринки. Додайте сіль і чорний мелений перець, перемішайте.

Крок 2 з 9

Лагман  - крок 2 з 9
Цибуля жовта ріпчаста 2 шт, морква 1 шт, перець солодкий 1 шт, томати 2 шт, картопля 4 шт
Моркву, перець, томати і картоплю наріжте кубиками. Дрібно нарізану цибулю додайте в сковороду, де смажиться м’ясо, і смажте під кришкою 8 хвилин.

Крок 3 з 9

Лагман  - крок 3 з 9
Додайте моркву і трохи обсмажте.

Крок 4 з 9

Лагман  - крок 4 з 9
Вода 300 мл
Влийте 100 мл води, накрийте кришкою і тушкуйте 8 хв.

Крок 5 з 9

Лагман  - крок 5 з 9
Часник 4 зубки
Покладіть у сковороду перець, картоплю, томати, подрібнений часник і тушкуйте, поки готуватимете локшину.

Крок 6 з 9

Лагман  - крок 6 з 9
Борошно пшеничне 300 г, вода 100 мл, яйця курячі 2 шт
Просійте борошно. Окремо змішайте яйця та воду. Влийте яєчну суміш у борошно, замісіть однорідне еластичне тісто та відкладіть його на 10 хв.

Крок 7 з 9

Лагман  - крок 7 з 9
Розкачайте тісто в тонкий пласт, наріжте його смужками приблизно 5 мм завширшки, та викладіть локшину на посипане борошном деко.

Крок 8 з 9

Лагман  - крок 8 з 9
Сіль 5 г
У великій каструлі доведіть воду до кипіння, частинами додавайте локшину в окріп, помішуючи шумівкою, додайте сіль.

Крок 9 з 9 👨‍🍳

Лагман  - крок 9 з 9
Відваріть локшину у великій кількості підсоленої води протягом 6 хв, зніміть з вогню і відцідіть. Локшину розкладіть по тарілках, розподіліть порівну овочі, м’ясо та юшку зі сковороди. Присипте петрушкою і подавайте.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot