Крок 1 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 1 з 15]()
Борошно - 345 г, цукрова пудра - 60 г, сіль - 8 г, сухі дріжджі - 7 г
Змішайте борошно, цукрову пудру, сіль та сухі дріжджі.
Крок 2 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 2 з 15]()
Вода - 120 мл, молоко - 60 г, масло - 45 г
В іншому посуді змішайте воду, молоко і вершкове масло. Нагрійте, поки масло не розтопиться.
Крок 3 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 3 з 15]()
Коли вологі інгредієнти стануть ледь теплими, додайте їх до борошна і змішайте до однорідності.
Крок 4 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 4 з 15]()
Яйце - 1 шт.
Додайте в масу яйце.
Крок 5 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 5 з 15]()
Замісіть тісто у мисці або тістомісі.
Крок 6 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 6 з 15]()
Викладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню і місіть ще 4-5 хвилин.
Крок 7 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 7 з 15]()
Згорніть тісто в кулю. Миску змастіть олією, покладіть в неї тісто, накрийте чистим рушником і залиште в теплому місці на 90 хв.
Крок 8 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 8 з 15]()
Масло вершкове - 70 г, кориця мелена - 14 г, цукор тростинний коричневий - 60 г
Для начинки змішайте м’яке вершкове масло, корицю і цукор.
Крок 9 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 9 з 15]()
Коли тісто виросте вдвічі, викладіть його на присипану борошном робочу поверхню і розкатайте качалкою у прямокутник 40х25 см.
Крок 10 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 10 з 15]()
Розподіліть начинку по тісту. Загорніть його рулетом. Відріжте в рулету кінчики, адже вони будуть без начинки.
Крок 11 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 11 з 15]()
Розріжте рулет на 12 однакових частин по 4 см завширшки.
Крок 12 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 12 з 15]()
Форму для випікання змастіть маслом. Викладіть сінабони на відстані один від одного. Накрийте їх фольгою і поставте підходити в тепле місце на 60-90 хв.
Крок 13 з 15
Розігрійте духовку до 170°С. Сінабони, що підійшли, відправте випікатися 25 хвилин до появи апетитної скоринки.
Крок 14 з 15
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 14 з 15]()
Цукрова пудра - 120 г, молоко - 40 г, сіль - 0.5 г, цукор ванільний - 10 г
Тим часом приготуйте глазур. Змішайте до однорідності цукрову пудру, ванільний цукор і 2 столові ложки молока.
Крок 15 з 15 👨🍳
![Сінабони з молочною глазур’ю - крок 15 з 15]()
Гарячі сінабони покрийте молочною глазур’ю.