Печиво лінцер із джемом

Інгредієнти

на 6 порції

  • Масло вершкове 73% 170 г
  • Борошно пшеничне 150 г
  • Мигдаль 110 г
  • Ванільний екстракт 4 мл
  • Цукор 40 г
  • Яйця курячі 1 шт.
  • Джем 80 г
  • Цукрова пудра за смаком
  • Сіль за смаком
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Печиво лінцер із джемом

90 хвилин

Лінцер - традиційне австрійське печиво-сендвіч з начинкою із джему. В Австрії його зазвичай випікають на свята. поєднання хрусткого печива і ніжного, тягучого джему нікого не залишить байдужим.

Харчова цінність порції

  • Ккал482
  • Білки
  • Жири39г
  • Вуглеводи38г

Рецепт надано партнером shuba.life

Крок 1 з 5

Печиво лінцер із джемом - крок 1 з 5
Джем - 80 г
На охололе печиво без отвору чайною ложкою викладіть джем.

Крок 2 з 5

Печиво лінцер із джемом - крок 2 з 5
Цукрова пудра за смаком
Печиво з отвором посипте цукровою пудрою, покладіть його на покрите джемом печиво без отвору і злегка притисніть. Дайте печиву трохи постояти, поки джем трохи не застигне. Готово! Можна заварювати чай!

Крок 3 з 5

Печиво лінцер із джемом - крок 3 з 5
Мигдаль - 110 г, масло вершкове - 170 г, сіль за смаком, ванільний екстракт - 4 мл, яйця курячі - 1 шт.
Мигдаль подрібніть блендером. Наріжте кубиками холодне вершкове масло. Додайте до масла просіяне борошно, мигдаль, масло, цукор, сіль, ванільний екстракт і яйце. Перемішайте. Замісіть тісто, сформуйте кульку з нього і покладіть у холодильник на 30 хвилин.

Крок 4 з 5

Печиво лінцер із джемом - крок 4 з 5
Розігрійте духовку до 180°С. Посипте борошном стільницю або дошку і рівномірно розкачайте тісто. Формочками для печива виріжте шматочки тіста. У половини шматочків виріжте серединку (кружечки, сердечка тощо).

Крок 5 з 5 👨‍🍳

Печиво лінцер із джемом - крок 5 з 5
Викладіть печиво на пергамент на невеликій відстані одне від одного. Випікайте приблизно 10-15 хвилин, поки краї печива набудуть золотаво-коричневого забарвлення. Вийміть печиво з духовки і дайте йому охолонути.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot