Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Минтай під сирно-горіховою скоринкою

Інгредієнти

на 3 порції

  • Минтай 300 г
  • Французький багет 70 г
  • Сир твердий 70 г
  • Волоські горіхи 70 г
  • Олія 5 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Минтай під сирно-горіховою скоринкою

40 хвилин

Хрумка запечена рибка без зайвого жиру, зате з неймовірно хрусткою скоринкою. Секрет — в особливому панірування із сиру, горіхів і хлібної крихти.

Харчова цінність порції

  • Ккал309
  • Білки41г
  • Жири
  • Вуглеводи17г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 7

Минтай під сирно-горіховою скоринкою - крок 1 з 7
Минтай, філе - 300 г
Розморозьте філе минтая.

Крок 2 з 7

Французький багет - 70 г
Черствий багет розламайте на шматочки і подрібніть у блендері на крихту.

Крок 3 з 7

Минтай під сирно-горіховою скоринкою - крок 3 з 7
Горіхи - 70 г
Горіхи подрібніть у блендері до стану крихти, а потім підсушіть 1 хв на сухій сковороді.

Крок 4 з 7

Минтай під сирно-горіховою скоринкою - крок 4 з 7
Сир твердий - 70 г
Твердий сир натріть на тертці.

Крок 5 з 7

Минтай під сирно-горіховою скоринкою - крок 5 з 7
Змішайте крихту багета, горіхи і сир.

Крок 6 з 7

Минтай під сирно-горіховою скоринкою - крок 6 з 7
Сіль, перець
Розігрійте духовку до 180°C. Застеліть деко пергаментом. Шматочки філе посоліть і поперчіть. Викладіть рибу на пергамент і посипте паніруванням. Запікайте 20-25 хв.

Крок 7 з 7 👨‍🍳

Минтай під сирно-горіховою скоринкою - крок 7 з 7
Подавайте минтай під сирно-горіховою скоринкою із салатом.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot