Полуничний мілкшейк

Інгредієнти

на 2 порції

  • Полуниця свіжа 300 г
  • Банан 140 г
  • Молоко 50 мл
  • Ванілін 1 ч.л.
  • Морозиво ванільне 195 г
  • Цукор 1 ст.л.
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Полуничний мілкшейк

10 хвилин

Цей мілкшейк має яскравий полуничний смак, легку бананову солодкість і кремову текстуру завдяки морозиву. Чудовий напів для спекотної погоди, щоб смакувати всією родиною.

Харчова цінність порції

  • Ккал125
  • Білки
  • Жири
  • Вуглеводи20г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 4

Полуничний мілкшейк - крок 1 з 4
Полуниця – 295 г, банан – 135 г
Помийте полуницю, обсушіть і видаліть плодоніжки. Банан наріжте шматочками. Можна також порізаний банан попередньо заморозити — мілкшейк довше залишатиметься холодним.

Крок 2 з 4

Полуничний мілкшейк - крок 2 з 4
Молоко – 50 мл, ваніль – 1 ч. л., морозиво – 195 г
У чашу блендера додайте полуницю, банан, молоко, ванілін і морозиво.

Крок 3 з 4

Полуничний мілкшейк - крок 3 з 4
Цукор – 1 ст. л.
Збивайте до однорідної, повітряної й кремової текстури (близько 20–30 секунд). За потреби додайте цукор або трохи молока, якщо мілкшейк занадто густий.

Крок 4 з 4 👨‍🍳

Полуничний мілкшейк - крок 4 з 4
Розлийте мілкшейк по склянках. Прикрасьте свіжими ягодами, м’ятою чи шоколадом. Подавайте з трубочкою.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot