Крок 1 з 7

Буряк – 200 г
Помийте буряк. Відваріть його у воді 40–60 хв до м’якості або запікайте у фользі при 200 °C 50–70 хв. Остудіть до кімнатної температури, подрібніть на тертці з дрібним полотном і перекладіть у глибоку піалу.
на 5 порції
Тоненьке тісто, ніжна сирна начинка та неймовірний колір — такими будуть млинці із сиром і зеленню за цим рецептом. Чудова ідея, щоб підняти собі настрій і зробити світ трішки яскравішим. Додавайте в начинку базилік, як у рецепті, або замініть його кропом і зеленою цибулею. Буде дуже смачно!
Ще 20 000+ рецептів на shuba.life
Готово!
Нехай смакує 🤗
Готуйте із задоволенням. Про решту подбає «Сільпо»






