Печінка з гранатом по-грузинськи

Інгредієнти

на 4 порції

  • Печінка куряча 500 г
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Масло вершкове 50 г
  • Цибуля 50 г
  • Зубки часнику 2 шт.
  • Гранат 1 шт.
  • Коріандр мелений 10 г
  • Приправа “Хмелі-сунелі” 5 г
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Печінка з гранатом по-грузинськи

25 хвилин

У рецепті печінки з гранатом — усі улюблені інгредієнти грузинської кухні: вино, гранат, печінка та спеції. Неодмінно скуштуйте!

Харчова цінність порції

  • Ккал425
  • Білки34г
  • Жири22г
  • Вуглеводи25г

Рецепт надано партнером shuba.life

Крок 1 з 5

Печінка з гранатом по-грузинськи - крок 1 з 5
Куряча печінка - 500 г, гранат - 1 шт.
Курячу печінку помийте, обсушіть і поріжте шматочками. Гранат почистьте, дістаньте зерна.

Крок 2 з 5

Печінка з гранатом по-грузинськи - крок 2 з 5
Цибуля - 50 г, часник - 2 зуб., масло вершкове - 50 г
Цибулю і часник почистьте, наріжте кубиками. Нагрійте сковороду з вершковим маслом, покладіть цибулю, обсмажте до м’якості.

Крок 3 з 5

Печінка з гранатом по-грузинськи - крок 3 з 5
Лавровий лист - 2 шт., сіль, чорний перець мелений
Додайте печінку, сіль, лавровий лист і чорний перець. Накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні 5-7 хв.

Крок 4 з 5

Печінка з гранатом по-грузинськи - крок 4 з 5
Зерна граната, вино - 100 мл, часник, спеції
Додайте зернята граната, вино, спеції, перемішайте і готуйте, доки не випарується вино.

Крок 5 з 5 👨‍🍳

Печінка з гранатом по-грузинськи - крок 5 з 5
Подавайте, прикрасивши зеленню до смаку.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot