Французькі тости

Інгредієнти

на 3 порції

  • Здобна булка 500 г
  • Яйця 2 шт.
  • Молоко 300 мл
  • Цукор 3 ст.л.
  • Апельсин 1 шт.
  • Ванільний цукор 1 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Мигдалеві пластівці 4 ст.л.
  • Свіжі ягоди 300 г
  • Цукрова пудра 30 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Французькі тости

10 хвилин

Хочете відчути себе паризькими гурманами, не виходячи з дому? Французькі тости з мигдалем, ягодами та апельсиновою ноткою — саме те, що потрібно! Готувати їх лише 10 хвилин!

Харчова цінність порції

  • Ккал197
  • Білки4.1г
  • Жири8.4г
  • Вуглеводи25г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 7

Французькі тости - крок 1 з 7
Мигдалеві пластівці 4 ст. л.
Мигдалеві пластівці підсушити на сухій сковороді до золотавості.

Крок 2 з 7

Французькі тости - крок 2 з 7
Апельсин 1 шт., цукор 3 ст. л.
З апельсина натерти 2 столові ложки цедри і змішати з цукром, щоб він увібрав ефірні олії.

Крок 3 з 7

Французькі тости - крок 3 з 7
Булка 500 г
Булку (найкраще черству) порізати на 6 скибок.

Крок 4 з 7

Французькі тости - крок 4 з 7
Ванільний цукор 1 ст. л., молоко 300 мл
У мисці збити вінчиком яйця, цукор із цедрою, ванільний цукор та молоко до однорідності.

Крок 5 з 7

Французькі тости - крок 5 з 7
Скибки булки опустити в суміш і дати добре просочитися з усіх боків.

Крок 6 з 7

Французькі тости - крок 6 з 7
Масло вершкове 50 г
Розтопити половину вершкового масла на сковороді. На невеликому вогні смажити тости з одного боку, потім перевернути, і додати масло, що залишилося. Підрум'янити тости.

Крок 7 з 7 👨‍🍳

Французькі тости - крок 7 з 7
Цукрова пудра 30 г, ягоди 300 г
Перекласти тости на тарілки, посипати мигдалевими пластівцями, цукровою пудрою та подавати зі свіжими ягодами негайно.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot