Гайди та поради від наших експертів
Дізнавайтеся, як придбати вина з рейтингом Vivino ✓ Рейтингова шкала Vivino ✓ Вибирайте вино легко з рейтингом Vivino в «Сільпо»
У новій експедиції Марко Черветті з командою «Сільпо» досліджував усе: від фіордів до фермерських сирів, від лісових ягід з арктичних лісів до крафтових соусів. Ми куштували, спілкувалися, вивчали традиції — і зібрали найцікавіше, щоб привезти для вас.
Усе про віскі в одному місці.
Як та з чого роблять пиво? Що таке лагер та ель? Чи є різниця між крафтовим і масовим пивом? Які є види пива, яке пиво вибрати та як його правильно пити? Спільнота Beermaster запалює для вас вказівний маяк, що допоможе не загубитися у морі пивних стилів.
Сири часто люблять подорожувати країною, ба навіть світом. Та сири з наших Чізарень обирають локальний спосіб життя – з ферми й одразу на полички «Сільпо» та Le Silpo у відділи «Лавки Традицій». Що краще за свіжий сир? Тільки сир, який готують у тебе на районі.
Хей! Ми — «Сільпо Хелс». Цікавимося здоровим харчуванням і дбаємо про велику селекцію хелсі-продуктів у «Сільпо».
Ділимося цікавими лайфхаками, як шукати ідеальні вина в застосунку Vivino та як шукати вина відповідно до ваших смакових вподобань
На що звертати увагу, коли обираєте стейки? Розказуємо та показуємо тут.
Путівник у світі міцного алкоголю.
Пиво – це багатовікова історія та палітра смаків, що здатні дивувати навіть найприскіпливіших гурманів.
Котляревський написав — а ми, но, покуштуємо. Смакуємо українське і викладаємо на стіл не тільки страви, а й їхню захопливу історію.
Безалкогольне вино – чудовий вибір для тих, хто хоче насолоджуватися вином, не вживаючи алкоголю. Це безпечний та смачний напій, який пасує до різноманітних страв або святкових подій. Обирайте своє на полицях «Сільпо».
Дізнайтеся більше про нашу МАММА МІА шафу для ферментації, фантастіко провісну рибу та як за справжньою італьяно традицією ми її виготовляємо.
Що означає оцінка вина в застосунку Вівіно і чи дійсно вино з оцінкою 4 буде смачним? Розказуємо, як користуватися оцінками Vivino, щоб знайти ідеальне вино.
Мастро Паоло – справжній італієць та видатний м’ясник, який власноруч готує вишукані сиров’ялені делікатеси за традиційними італійськими рецептурами спеціально для торгової марки «Крафтяр».