Насиченість смаку та аромату завдячує процесу ферментації. Цей комплексний цикл запускає хімічні реакції за участі мікроорганізмів, що виробляють фермент. Зайва волога стікає, а м'ясо рибки стає більш щільним і пружним.
Вони просто співають від насиченого смаку та маслянистої текстури делікатесної солоної риби. Їй є де поплавати, бо від одного белліссімо шматочка слинка розтікається у роті.
Щоб відтворити давню традицію у своїх маркетах, прямісінько з Італії ми привезли спеціальне обладнання, де відбувається процес ферментації риби. Італьйано-шафа контролює вологість, температуру та РН-фактор. Все задля створення делікатесу власного виробництва в ідеальному мікрокліматі, що гарантує його безпеку та якість.
Лосось, форель, скумбрія, сібас, дорадо ферментуються 5 діб.
Тунець, ковбаски з тунця, марлін, ікра горбуші, масляна риба — 7 діб.
Відкорковуйте пляшку червоного, як італійцям смакує. Але біле до рибного делікатесу пасуватиме не гірше. Якщо дуже душа просить, то й холодне пивко можна прихопити. Менш вишуканою від того провісна риба не стане. БОН АПЕТІТ!
Висока поживна цінність
Легко засвоюється організмом
Природний антиоксидант