Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Закуска з листкового тіста з цибулевим чатні

Інгредієнти

на 8 порції

  • Листкове тісто 320 г
  • Сир чедер 50 г
  • Ріпчаста цибуля 400 г
  • Масло вершкове 30 г
  • Бальзамічний оцет 1 ст.л.
  • Чебрець сушений 1 г
  • Куряче яйце 1 шт.
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Закуска з листкового тіста з цибулевим чатні

55 хв

Хрусткі квадратики з листкового тіста, щедро наповнені солодкуватим цибулевим чатні та пікантним чедером – справжня знахідка, коли потрібно швидко накрити стіл. Зберігайте новий цікавий рецепт для свят.

Харчова цінність порції

  • Ккал276
  • Білки4.9г
  • Жири18.3г
  • Вуглеводи23.2г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 5

Закуска з листкового тіста з цибулевим чатні - крок 1 з 5
Ріпчаста цибуля — 400 г, масло вершкове — 30 г
Поріжте цибулю чвертькільцями. Розігрійте сковороду з вершковим маслом. Додайте цибулю на сковороду. Помішуючи, пасеруйте на повільному вогні до золотистого відтінку.

Крок 2 з 5

Закуска з листкового тіста з цибулевим чатні - крок 2 з 5
Бальзамічний оцет — 1 ст. л.
Коли цибуля стане м’якою, влийте бальзамічний оцет, перемішайте й готуйте ще 2–3 хвилини — це й буде чатні.

Крок 3 з 5

Закуска з листкового тіста з цибулевим чатні - крок 3 з 5
Листкове тісто — 320 г
Дістаньте тісто з морозильної камери завчасно, щоб розмерзлося і стало еластичним. Розкачайте в прямокутник приблизно 3 мм завтовшки, наріжте на 16 квадратів. Ножем легенько зробіть бортик по периметру кожного (відступ ~1 см), не прорізаючи до кінця. Перекладіть квадрати на деко з пергаментом. Збийте яйце і змастіть бортики заготовок.

Крок 4 з 5

Закуска з листкового тіста з цибулевим чатні - крок 4 з 5
Куряче яйце — 1 шт., сир чедер — 50 г, чебрець сушений — 1 г
У центр кожного квадрата викладіть приблизно по 1 ч. л. цибулевого чатні. Посипте заготовки натертим чедером і додайте дрібку чебрецю на кожен квадрат.

Крок 5 з 5 👨‍🍳

Закуска з листкового тіста з цибулевим чатні - крок 5 з 5
Випікайте у розігрітій до 180 °C духовці 15–18 хвилин. Дайте закусці трохи охолонути й подавайте теплою.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot