Крок 1 з 8
Свіжоморожена скумбрія 1 шт.
Скумбрію попередньо дістаньте з холодильника, розморозьте за кімнатної температури. Помийте рибу, відріжте голову, хвіст і плавці, видаліть нутрощі. Розріжте скумбрію на 2 філе, видаліть хребет і кістки.
на 2 порції
Скумбрія на грилі виходить надзвичайно соковитою та ароматною. Рецепт простий та швидкий, ніжна риба смажиться лише 6-8 хвилин. Звичайно, бажано попередньо замаринувати скумбрію, щоб вона просочилася ароматами спецій. Це можна зробити заздалегідь і зберігати рибу в контейнері у холодильнику.
Ще 20 000+ рецептів на shuba.life
Готово!
Нехай смакує 🤗
Вибирайте рецепти та замовляйте продукти зручно й швидко!