Салат з печінкою і грушею

Інгредієнти

на 4 порції

  • Печінка куряча 400 г
  • Груша 2 шт
  • Салат мікс 200 г
  • Оливкова олія 60 мл
  • Прованські трави 1 ч.л.
  • Часник за смаком
  • Розмарин за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сир горгонзола за смаком
  • Вишня 150 г
  • Малина 100 г
  • Цукор 74 г
  • Вино червоне сухе 50 мл
  • Масло вершкове 82% 20 г
  • Французький багет 1 шт
  • Паштет із курячої печінки за смаком

Салат з печінкою і грушею

10 хвилин

Теплий салат із курячою печінкою — для тих, хто любить поєднання різних смаків. Карамелізовані груші, сир горгонзола та запашна салатна заправка творять дива — за цим рецептом ви зможете приготувати салат, який подають у ресторанах!

Харчова цінність порції

  • Ккал456
  • Білки22г
  • Жири18г
  • Вуглеводи51г

Рецепт надано партнером shuba.life

Крок 1 з 6

Салат з печінкою і грушею - крок 1 з 6
Печінка куряча 400 г, оливкова олія 30 мл, часник, розмарин, сіль, перець чорний мелений, французький багет 1 шт
Курячу печінку почистьте від плівок і прожилок, обсушіть. Обсмажте на розігрітій пательні з оливковою олією, часником і розмарином 5-7 хв з кожного боку до готовності. Посолітьі поперчіть. Наріжте багет скибочками. Підсмажте скибочки на сухій пательні або запечіть у духовці до хрусткого стану.

Крок 2 з 6

Салат з печінкою і грушею - крок 2 з 6
Вишня 150 г, малина 100 г, цукор 50 г, вино червоне сухе
У невеликій каструлі з’єднайте вишню, малину, цукор і червоне вино. Тушкуйте на середньому вогні 10 хв, доки ягоди розм’якнуть і соус стане густим. Протріть його через сито, щоб позбутися кісточок.

Крок 3 з 6

Салат з печінкою і грушею - крок 3 з 6
Груша 2 шт., масло вершкове 82% 20 г, цукор 24 г
Грушу вимийте, наріжте скибочками. Розтопіть вершкове масло на пательні, додайте цукор і обсмажте шматочки груші з обох боків до карамелізації.

Крок 4 з 6

Салат з печінкою і грушею - крок 4 з 6
Паштет з курячої печінки
Намажте грінки паштетом з курячої печінки.

Крок 5 з 6

Салат з печінкою і грушею - крок 5 з 6
Салат мікс 200 г, сир горгонзола, оливкова олія 30 мл, прованські трави.
На тарілку викладіть листя салату. Додайте курячу печінку, карамелізовані груші й горгонзолу, збризніть олією, посипте прованськими травами. Полийте печінку ягідним соусом.

Крок 6 з 6 👨‍🍳

Салат з печінкою і грушею - крок 6 з 6
Подавайте салат з канапками з багета. Доповніть страву вином, яке використовували для соусу.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot