Ловіть доставку за 1 грн на перше замовлення. Привеземо усе, чого кортить 👌

Рибний чаудер

Інгредієнти

на 4 порції

  • Філе хека або іншої білої риби 400 г
  • Картопля 400 г
  • Броколі 150 г
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кукурудза (заморожена чи консервована) 100 г
  • Рибний або овочевий бульйон 1 л
  • Вершки 15–20% 200 мл
  • Вершкове масло 30 г
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Чорний мелений перець 0.25 ч.л.
  • Сушений чебрець 0.5 ч.л.
  • Зелень 5 г
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Рибний чаудер

40 хвилин

Густий, кремовий і затишний суп родом з Північної Америки, у якому ніжна риба, овочі та вершки створюють ідеальний баланс смаку. Кукурудза додає солодку нотку, броколі — свіжість, а вершки — шовковисту текстуру.

Харчова цінність порції

  • Ккал95
  • Білки
  • Жири
  • Вуглеводи

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 7

Рибний чаудер - крок 1 з 7
Вершкове масло – 30 г, цибуля – 1 шт., морква – 1 шт.
Почистьте ріпчасту цибулю та моркву, наріжте дрібними кубиками. Розігрійте вершкове масло в каструлі, обсмажте овочі, помішуючи, до м’якості.

Крок 2 з 7

Рибний чаудер - крок 2 з 7
Картопля – 400 г
Почистьте картоплю від шкірки, наріжте кубиками та додайте до обсмажених овочів.

Крок 3 з 7

Рибний чаудер - крок 3 з 7
Рибний або овочевий бульйон – 1 л, лавровий лист – 1 шт., чебрець – 0,5 ч. л.
Залийте овочі бульйоном, додайте лавровий лист і чебрець. Доведіть до кипіння та варіть на середньому вогні близько 10 хвилин.

Крок 4 з 7

Рибний чаудер - крок 4 з 7
Кукурудза – 100 г, броколі – 150 г
Додайте в каструлю кукурудзу та броколі, розділену на дрібні суцвіття. Готуйте ще 5 хвилин.

Крок 5 з 7

Рибний чаудер - крок 5 з 7
Філе хека – 400 г
Наріжте рибу шматочками середнього розміру, викладіть у каструлю. Варіть на повільному вогні 7–8 хвилин, поки риба не стане ніжною і не почне легко розділятися на волокна.

Крок 6 з 7

Рибний чаудер - крок 6 з 7
Вершки – 200 мл, сіль – 1 ч. л., перець чорний мелений – 0,25 ч. л.
Влийте вершки, додайте сіль і перець. Перемішайте, доведіть суп до кипіння, після чого одразу вимкніть вогонь.

Крок 7 з 7 👨‍🍳

Рибний чаудер - крок 7 з 7
Зелень – 5 г
Подавайте рибний чаудер гарячим, посипавши свіжою зеленню. До нього чудово пасує хрусткий хліб або часникові грінки.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot