Ловіть -10% на перше замовлення в «Сільпо»! Не проґавте вигоду 😉

Лимончело

Інгредієнти

на 20 порції

  • Лимон 6 шт.
  • Цукор 400 г
  • Горілка 700 г
  • Вода 500 мл

Лимончело

20 хв

Лимончело — це знаменитий італійський лимонний лікер. Приготуйте його вдома, щоб насолодитися яскравим і свіжим цитрусовим смаком. Знадобиться лише 4 інгредієнти та трохи часу для настоювання.

Харчова цінність порції

  • Ккал253
  • Білки
  • Жири
  • Вуглеводи31г

Ще 20 000+ рецептів на shuba.life

Крок 1 з 3

Лимончело - крок 1 з 3
Лимон – 6 шт., горілка – 700 мл
Зніміть із лимонів цедру тонкою смужкою, не зачіпаючи білої частини. Перекладіть цедру у банку. Залийте горілкою, закрийте банку та приберіть у темне прохолодне місце на 7–10 днів. Струшуйте банку раз на добу.

Крок 2 з 3

Лимончело - крок 2 з 3
Вода – 500 мл, цукор – 400 г
Приготуйте сироп: доведіть воду до кипіння, всипте цукор і варіть 2–3 хвилини, помішуючи, поки він повністю розчиниться. Остудіть.Процідіть настій, відтисніть цедру. Змішайте рідину з повністю охолодженим сиропом.

Крок 3 з 3 👨‍🍳

Лимончело - крок 3 з 3
Перелийте лимончело у пляшки та залиште в холодильнику ще на 3–4 дні для стабілізації смаку. Подавайте добре охолодженим. На бажання прикрасьте лимоном.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot