Лазанья з м’яса

Інгредієнти

на 2 порції

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Приладдя для приготування 1 шт
  • Яловичина 400 г
  • Соус томатний 200 г
  • Сир моцарела 250 г
  • Пармезан тертий 15 г
  • Зубки часнику 2 шт
  • Оливкова олія 10 мл
  • Вино біле сухе 50 мл
  • Орегано сушене за смаком
  • Сіль за смаком

Лазанья з м’яса

55 хвилин

У цій лазаньї немає жодного шматочка пасти — лише м’ясо, сир і томатний соус! Усе, що вам потрібно — трошки обсмажити м’ясо, залити його вином і покласти в керамічну форму для запікання. Тримайте смачний рецепт від Марко Черветті.

Харчова цінність порції

  • Ккал295
  • Білки25г
  • Жири17г
  • Вуглеводи

Рецепт надано партнером shuba.life

Крок 1 з 6

Лазанья з м’яса - крок 1 з 6
Яловичина 400 г, сіль, перець
М’ясо наріжте слайсами, посоліть і поперчіть.

Крок 2 з 6

Лазанья з м’яса - крок 2 з 6
Оливкова олія 10 мл, зубки часнику 2 шт.
Нагрійте на сковороді оливкову олію. Обсмажте на ній часник до золотистого кольору.

Крок 3 з 6

Лазанья з м’яса - крок 3 з 6
Злегка обсмажте на сковороді м’ясо з обох боків.

Крок 4 з 6

Лазанья з м’яса - крок 4 з 6
Вино біле сухе 50 мл, орегано сушене 1 г
Обсмажене м’ясо складіть у сковороду та залийте вином. Додайте орегано й випаруйте вино.

Крок 5 з 6

Лазанья з м’яса - крок 5 з 6
Соус томатний 200 г, пармезан тертий 15 г, сир моцарела 250 г
Форму для запікання змастіть олією. На дно викладіть томатний соус (2-3 ложки) і зверху — м’ясо. На м’ясо покришіть руками моцарелу й посипте тертим пармезаном. Потім знову — шар м’яса, томатної пасти, сиру і так поки інгредієнти не вичерпаються.

Крок 6 з 6 👨‍🍳

Лазанья з м’яса - крок 6 з 6
Форму поставте в духовку, розігріту до 180°C, і запікайте 15-20 хв. Подавайте лазанью з м’яса теплою.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot