Мандаринове тирамісу

Інгредієнти

на 8 порції

  • Печиво савоярді 200 г
  • Сир маскарпоне 500 г
  • Вершки 33% 300 г
  • Мандарини 300 г
  • Цукрова пудра 110 г
  • Розмарин, гілочка 1 шт.
  • Приладдя для приготування 1 шт.

Мандаринове тирамісу

30 хвилин

Тирамісу з мандаринів має особливий цитрусовий смак та аромат. Випікати не потрібно - просто зберіть інгредієнти в потрібній послідовності та смакуйте!

Харчова цінність порції

  • Ккал581
  • Білки
  • Жири45г
  • Вуглеводи41г

Рецепт надано партнером shuba.life

Крок 1 з 7

Мандаринове тирамісу - крок 1 з 7
Мандарини - 200 г
Очищені мандарини подрібніть у блендері до стану пюре.

Крок 2 з 7

Мандаринове тирамісу - крок 2 з 7
Вершки 33% - 300 г, сир маскарпоне - 500 г
Вершки збийте з цукровою пудрою до пишної маси, додайте маскарпоне і лопаткою або ложкою вимішайте до однорідності (не збивайте).

Крок 3 з 7

Мандаринове тирамісу - крок 3 з 7
Печиво савоярді - 100 г
Поламайте або обережно переріжте печиво навпіл.

Крок 4 з 7

Мандаринове тирамісу - крок 4 з 7
Половинки печива (стороною без цукру) вмочуйте в мандаринове пюре і виставте по периметру роз'ємної форми для випікання (змоченою частиною всередину).

Крок 5 з 7

Мандаринове тирамісу - крок 5 з 7
Печиво савоярді - 100 г
На дно форми викладіть трохи крему. Савоярді змочіть в пюре з обох боків і викладіть шаром наверх крему.

Крок 6 з 7

Мандаринове тирамісу - крок 6 з 7
Зверху викладіть шар крему, потім ще шар печива і знову крем (останній шар має бути кремовий).

Крок 7 з 7 👨‍🍳

Мандаринове тирамісу - крок 7 з 7
Мандарини, розмарин гілочка 1 шт.
Прикрасьте тирамісу мандаринами, що лишилися, і розмарином.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot