Крем-суп з цвітної капусти

Інгредієнти

на 2 порції

  • Овочевий бульйон 500 мл
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Масло вершкове 20 г
  • Капуста цвітна 500 г
  • Молоко 100 мл
  • Петрушка 3 гілочки
  • Перець духмяний мелений за смаком
  • Сіль  за смаком
  • Оливкова олія 10 мл

Крем-суп з цвітної капусти

25 хвилин

Приготуйте спрощену версію легендарного французького супу «Дюбаррі». За легендою, фаворитка короля Людовика XV їла його для гарного кольору обличчя. Суп готується дуже швидко і просто.

Харчова цінність порції

  • Ккал454
  • Білки
  • Жири15г
  • Вуглеводи29г

Рецепт надано партнером shuba.life

Крок 1 з 5

Крем-суп з цвітної капусти - крок 1 з 5
Цвітна капуста - 500 г, цибуля порей - 1 шт.
Цвітну капусту нарізати на суцвіття, цибулю порей подрібнити.

Крок 2 з 5

Крем-суп з цвітної капусти - крок 2 з 5
Вершкове масло - 20 г
Цибулю обсмажити на вершковому маслі.

Крок 3 з 5

Крем-суп з цвітної капусти - крок 3 з 5
Бульйон - 500 мл
Додати нарізану капусту, протушкувати. Залити бульйоном, проварити.

Крок 4 з 5

Крем-суп з цвітної капусти - крок 4 з 5
Молоко - 100 мл
Перебити овочі в блендері, додати молоко.

Крок 5 з 5 👨‍🍳

Крем-суп з цвітної капусти - крок 5 з 5
Оливкова олія - 10 мл, петрушка, сіль і перець
Додати нарізану петрушку та оливкову олію. Довести до смаку сіллю та перцем.

Готово!

Нехай смакує 🤗

Головний партнер Shuba.life
Найкращі кулінарні рецепти смачних страв на всі випадки життя – як готувати сирники, пекти шарлотку, варити солянку, маринувати та квасити, читайте на SHUBA.
telegram botviber botfacebook bot