Скуштувати устрицю – це повноцінний маленький ритуал, який починається з її правильного відкриття. Тож з 7 по 30 червня на майстер-класи від Фестирудз треба уважненько слухати експерта з «Чорноморки», який навчить правильно відкривати мушлю. А потім – можна дегустувати і насолоджуватися смаком.
Майстер-клас проходитиме кожної пʼятниці, суботи й неділі. Детальний розклад та місце проведення – за посиланням.
Участь безкоштовна.

Серед усього меню устричних делікатесів це – справжня перлина.
Устричний суп за рецептом від експертів та партнерів устричного круїзу – «Чорноморки». Приходьте дегустувати з 7 по 30 червня. А ми гарантуємо, що буде см-м-м-м-мачно!
Дегустація устричного супу буде проходити кожної суботи й неділі. Детальний розклад та місце проведення – за посиланням.
Участь безкоштовна.
Устричний круїз від Фестирудз вирушає в плавання з 7 по 30 червня, а кожної п’ятниці, суботи та неділі прибуватиме до портів у «Cільпо» в різних містах України. Тож, щоб потрапити на борт і приєднатися до майстер-класів та активностей, чекаємо вас за адерсами:
7, 8, 9 червня
14, 15, 16 червня
21, 22, 23 червня
28, 29, 30 червня